Appartement Sofia II

Bekijk foto´s en aanbiedingen bij Appartement Sofia II

Gelegen in de wijk Eixample Izquierda is dit appartement een prima uitvalbasis voor grotere gezinnen of kleinere groepen.

Locatie

Appartement Sofia II ligt midden in de woonwijk Eixample in het deel waar toeristen zich niet veel laten zien. Toch is het centrum van de stad niet ver weg: het Plaça Universitat ligt op ongeveer een kwartier loopafstand en daarvandaan ben je zo in de historische binnenstad.

De Aerobus van en naar het vliegveld stopt niet ver bij het appartement vandaan en de metrohalte Urgell bevindt zich op een paar minuten lopen.

In de buurt vind je bovendien talloze leuke bars en restaurants en je loopt zo de upcoming wijk Sant Antoni in, waar de Carrer de Parlament tegenwoordig een walhalla is aan leuke eetzaken. Onze favoriet is Bar Calders (Carrer de Parlament 25).

Kamers en voorzieningen

Naast de woonkamer met slaapbank beschikt dit appartement over drie slaapkamers, waarvan twee eenpersoonskamers en een kamer met plek voor drie personen.

Daarnaast zijn er twee badkamers en een volledig uitgeruste keuken – met afwasmachine – aanwezig. Er is plek voor maximaal zeven personen, ideaal dus voor grotere gezinnen.

Appartement Sofia beschikt over alles wat je maar nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Bij warm weer zet je de airco aan en ’s winters de verwarming. Ook zijn er een internetverbinding en tv.

Adres & plattegrond

Appartement Sofia II
Comte Borrell 164
08015 Barcelona
Metro: L1