Appartement BWH Parc Guell

Appartement BWH Parc Güell 1 2

Bekijk foto´s en aanbiedingen bij Appartement BWH Parc Güell 1 2

Niet ver van de gezellige wijk Gràcia en dicht in de buurt van het Park Güell ligt dit compleet gerenoveerde appartement.

Locatie

Het appartementencomplex BWH Parc Güell bevindt zich ver weg van de drukte in het centrum. Het ligt midden in de groene woonwijk El Carmel, tussen Park Güell en het Parc del Guinardó in. Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht over Barcelona.

Metrolijn 5 stopt vlak bij het appartement (station El Carmel). Deze lijn brengt je direct naar de Sagrada Familia, het treinstation Barcelona Sants of met een overstap naar het centrum van Barcelona. Ook stoppen er verschillende buslijnen voor de deur.

Een absolute must in de buurt zijn de zogenoemde bunkers van El Turó de la Rovira, een van de best bewaarde geheimen in de stad. Het is even een klim naar boven, maar vanaf deze bunkers uit de Spaanse Burgeroorlog heb je een geweldig 360 graden uitzicht over de stad. Neem een flesje wijn mee, of een kleine picknickmand en genieten maar.

Kamers en voorzieningen

Dit appartement bestaat uit een woonkamer, badkamer en slaapkamer. Er kunnen maximaal drie personen verblijven. Er zijn ook grotere appartementen in hetzelfde gebouw, waar tot zes personen kunnen verblijven.

Het gerenoveerde appartement is van alle gemakken voorzien, inclusief een volledig ingerichte keuken, een tv met dvd-speler en Wi-Fi.

Adres & plattegrond

Appartement BWH Parc Güell 1 2
Carrer Calderón de la Barca
08032 Barcelona
Metro: L5