Appartement Donna

Bekijk foto´s en aanbiedingen bij Appartement Donna

Appartement Donna ligt in de buurt van Plaça d’Espanya en is bijzonder populair onder stedentrippers. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Locatie

Dit onderkomen ligt in de buurt Eixample Esquerra, niet ver bij Plaça d’Espanya vandaan. Hier kun je de stadsheuvel de Montjuïc op, een bezoek brengen aan het Nationaal Paleis waar het Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) is gevestigd en de fonteinshows in de avonduren bijwonen.

Bij het Plaça d’Espanya vind je ook de oude stierenvechtarena die werd omgebouwd tot een bijzonder winkelcentrum.

In de omgeving van dit appartement zitten genoeg leuke bars en restaurants. De buurt Sant Antoni, momenteel razend populair, ligt om de hoek. Begeef je naar de Carrer del Parlament en strijk neer bij een van de vele leuke tentjes, zoals Calders of Els Sortidors del Parlament.

Met de metro, aan de overkant van de straat, kun je de bezienswaardigheden in de rest van de stad bereiken.

Kamers en voorzieningen

Dit appartement beschikt over een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en badkamer en daarnaast zijn er twee slaapkamers met respectievelijk een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Ook is er nog een slaapbank. In totaal is er plek vooer vier personen.

Tijdens je verblijf in appartement Donna ben je van alle gemakken voorzien, van airconditioning tot verwarming en van een wasmachine tot internet (Wi-Fi) en tv.

Adres & plattegrond

Appartement Donna