Fabulous H 35

Bekijk foto´s en aanbiedingen bij Fabulous H 35

Het is na een dag de stad in te zijn geweest natuurlijk heerlijk om nog een duik te kunnen nemen in het zwembad. In het Fabulous H 35 appartement aan de rand van de levendige volkswijk Gràcia, kan dat.

Locatie

Op deze plek verblijf je tussen de locals, want de appartement bevindt zich in een echte residentiële wijk. De enige bezienswaardigheid in de buurt is Parc Güell, waar je naartoe kunt lopen.

De wijk Gràcia loop je ook zo in. Hier vind je talloze gezellige bars, restaurants en pleinen. Neem bijvoorbeeld de Carrer de Verdi, vanaf een uur of vijf ‘s middags, na de siësta, een levendige straat met z’n vele boetieks en eettentjes.

Kamers en voorzieningen

Op de eerste verdieping van dit zeer riante appartement bevinden zich de woonkamer en het terras, de keuken, een tweepersoonskamer en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn er een tweepersoonssuite met badkamer en een slaapkamer voor drie personen, eveneens met eigen badkamer.

Naast een volledig uitgeruste keuken en het gemeenschappelijke zwembad, beschikt dit appartement ook over internet en tv.

Adres & plattegrond

Fabulous H 35