Gaudir Luxury Penthouse

Bekijk foto´s en aanbiedingen bij Gaudir Luxury Penthouse

Het appartement Gaudir is op en top luxe in de modernistische woonwijk Eixample. Om precies te zijn bevindt het zich in de buurt Eixample Dreta.

Locatie

Dit appartement ligt op loopafstand van de Sagrada Família en de luxe winkelstraat Passeig de Gràcia waar twee andere pareltjes van Gaudí kunnen worden bewonderd, Casa Batlló en Casa Milà. Ook Plaça Catalunya ligt niet ver uit de buurt en bovendien ben je zo bij een metrostation.

In de omgeving vind je talloze restaurants waar je goed kunt eten. Een exclusief adres is Casa Calvet, een kwalitatief goed restaurant dat is ondergebracht in het gelijknamige woonhuis dat werd ontworpen door Antoni Gaudí.

Ook bijzonder is het gloednieuwe restaurant El Nacional, het grootste restaurant in heel Spanje en een lust voor het oog. Een goede tapaszaak in de buurt is Tapas 24 van topkok Carles Abellan.

Kamers en voorzieningen

De penthouse Gaudir telt drie slaapkamers met elk twee individuele bedden, een eigen balkon en tv met kanalen uit de hele wereld. Naast de riante woonkamer en keuken, zijn er twee badkamers en een fantastisch terras met uitzicht.
Dit comfortabele appartement is van alle gemakken voorzien, van airco tot verwarming en van internet tot tv en dvd.

Adres & plattegrond

Gaudir Luxury Penthouse