Reisgids Catalonië en Barcelona, de winnaars

Journalist en schrijver Edwin Winkels woont al dertig jaar in Catalonië en schreef over ‘zijn’ regio de persoonlijke reisgids Catalonië en Barcelona. Het boek verscheen begin november bij uitgeverij Edicola en wij van Barcelonatips mogen twee exemplaren weggeven!

Staat er binnenkort een stedentrip naar Barcelona op het programma? Een strandvakantie naar de Costa Brava, of juist een actieve trip naar de Pyreneeën? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar al het moois en bijzonders dat de noordoostelijke regio te bieden heeft, beschreven door de Nederlander die Catalonië misschien wel het beste kent? Doe dan mee aan de loting!

Woensdag 1 november publiceren we een bericht over de reisgids op onze Facebookpagina. Like het bericht, en zorg dat je de pagina zelf ook een like hebt gegeven, dan kunnen we makkelijk contact met je opnemen als je hebt gewonnen. Onder alle likes verloten we twee exemplaren.

Voorwaarden

De actie loopt van 1 november t/m 9 november 2017. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wij nemen via Facebook contact op met de winnaars en zullen hun gegevens vervolgens doorgeven aan Edicola, die de gidsen opstuurt.

UPDATE: de winnaars

We hebben twee gelukkige winnaars blij mogen maken met de reisgids. Josefina en Sidney, van harte gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen, maar wil je de gids toch graag hebben? Bestel ‘m dan nu via deze link. Vandaag bestellen is morgen in huis! (Leest u ook mee, Sinterklaas?)

delingen