Proef Barcelona met een Tapas & Cava Tour

Foodlovers zitten goed met de Tapas Tour van Gids in Barcelona. Ga mee op culinaire ontdekkingstocht door de Catalaanse hoofdstad en keuken.

Meer informatie over de Barcelona Tapas & Cava Tour

Wat kun je verwachten?

Een Nederlandstalige gids neemt je mee naar de bekende versmarkthallen en kleine Catalaanse restaurants, bars en delicatessenwinkels. Hier zullen gepassioneerde Catalanen vertellen over hun producten en kun je van alles proeven! Geniet van de beste croquetas, jamón ibérico, vers fruit en de beste cava op plekken die je zelf niet gauw zou vinden.

Het vertrekpunt van deze wandelroute is het metrostation van Barceloneta, voor de BH concept fietswinkel.

Details

  • 2 uur durende wandeltour
  • Wijk: Historisch centrum
  • Nederlandstalige gids
  • Maximaal tien personen
  • Inclusief tapas, hapjes en drankjes op verschillende locaties
  • Alleen met reservering

Tijdstip en Prijs

Je kunt iedere donderdag deelnemen aan de Tapas Tour met Gids in Barcelona. De tour begint om 18.00 uur. Prijs: €39,95 per persoon.

De gids

aime_gids_BarcelonaAimé Coenders (26) woont ruim een jaar in Barcelona, waar hij nu voor het tweede seizoen toeristen rondleidt met Gids in Barcelona. Zelf woont Aimé in de wijk El Born.

“Je loopt door de prachtige stad, lekker in de zon, terwijl je mooie verhalen vertelt. Iedere keer ontmoet je weer nieuwe mensen die elke wandeling anders maken. Barcelona is geweldig en ik probeer toeristen te inspireren het maximale uit de stad te halen Mijn persoonlijke tips? Mijn favoriete havenkroeg La Plata (een typisch Catalaanse bar), de Santa María del Mar in El Born (de mooiste kerk van Barcelona) en Pesca Salada voor de lekkerste gin-tonics in de stad.”

Meer informatie over de Barcelona Tapas & Cava Tour

De situatie nu in Barcelona: de laatste updates van het Barcelonatips-teamVerder lezen