Maak een stadswandeling in het oude centrum

Benieuwd naar de hoogtepunten in het centrum van Barcelona? Ga dan op pad met de stadswandeling van Gids in Barcelona. Samen met een Nederlandstalige gids ontdek je het levendige oude centrum van de stad.

Meer informatie over de Stadswandeling Barcelona

Je komt langs de niet te missen highlights in de trendy buurt El Born en in het hart van de stad, de gotische buurt. Je krijgt meteen een goede indruk en natuurlijk tips, zodat je het maximale uit de rest van je verblijf kunt halen.

Wat kun je verwachten?

Het vertrekpunt van deze wandelroute is de BH fietsenwinkel bij metrohalte Barcelona. Gedurende een twee uur durende wandeltour bezoek je de middeleeuwse wijken El Born en de gotische buurt. De Nederlandstalige gids vertelt je over wat je onderweg zoal te zien krijgt.

Details

  • 2 uur durende wandeltour
  • Wijk: Historisch centrum
  • Nederlandstalige gids
  • Maximaal tien personen
  • Inclusief stuk fruit en drankje aan het eind
  • Alleen met reservering

Tijdstip en Prijs

De stadswandeling met Gids in Barcelona is een dagelijkse wandeltour. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag is de vertrektijd om 16.00 uur ’s middags en op dinsdag, donderdag en zaterdag om 10.00 uur. Prijs: €18,95 per persoon.

De gids

aime_gids_BarcelonaAimé Coenders (26) woont ruim een jaar in Barcelona, waar hij nu voor het tweede seizoen toeristen rondleidt met Gids in Barcelona. Zelf woont Aimé in de wijk El Born.

“Je loopt door de prachtige stad, lekker in de zon, terwijl je mooie verhalen vertelt. Iedere keer ontmoet je weer nieuwe mensen die elke wandeling anders maken. Barcelona is geweldig en ik probeer toeristen te inspireren het maximale uit de stad te halen Mijn persoonlijke tips? Mijn favoriete havenkroeg La Plata (een typisch Catalaanse bar), de Santa María del Mar in El Born (de mooiste kerk van Barcelona) en Pesca Salada voor de lekkerste gin-tonics in de stad.”

Meer informatie over de Stadswandeling Barcelona

De situatie nu in Barcelona: de laatste updates van het Barcelonatips-teamVerder lezen