Maak een avondwandeling door Barcelona

‘s Avonds komt Barcelona pas echt tot leven en tijdens de wandeltour Barcelona by Night van Gids in Barcelona kun je de sfeer van de stad na zonsondergang ontdekken.

Meer informatie over de Barcelona by Night Tour

Wat kun je verwachten?

Het vertrekpunt van deze wandelroute is de uitgang van metrohalte Jaume I, voor het hotel Suizo. Gedurende een twee uur durende wandeltour bezoek je het middeleeuwse centrum. Een Nederlandstalige gids vertelt je over wat je onderweg zoal te zien krijgt.

Details

  • 2 uur durende wandeltour
  • Wijk: Historisch centrum
  • Nederlandstalige privégids
  • Maximaal tien personen
  • Inclusief twee drankjes aan het eind
  • Alleen met reservering

Tijdstip en Prijs

Je kunt op donderdag en zaterdag deelnemen aan de Barcelona by Night wandeltour met Gids in Barcelona. De tour begint om 21.00 uur. Prijs: €27,95 per persoon.

De gids

aime_gids_BarcelonaAimé Coenders (26) woont ruim een jaar in Barcelona, waar hij nu voor het tweede seizoen toeristen rondleidt met Gids in Barcelona. Zelf woont Aimé in de wijk El Born.

“Je loopt door de prachtige stad, lekker in de zon, terwijl je mooie verhalen vertelt. Iedere keer ontmoet je weer nieuwe mensen die elke wandeling anders maken. Barcelona is geweldig en ik probeer toeristen te inspireren het maximale uit de stad te halen Mijn persoonlijke tips? Mijn favoriete havenkroeg La Plata (een typisch Catalaanse bar), de Santa María del Mar in El Born (de mooiste kerk van Barcelona) en Pesca Salada voor de lekkerste gin-tonics in de stad.”

Meer informatie over de Barcelona by Night Tour

De situatie nu in Barcelona: de laatste updates van het Barcelonatips-teamVerder lezen