Wijnproeverij bij de Nederlandse Claartje

Voor een goed glas vino zit je goed in Barcelona. Maar hoe maak je een keuze, met dat enorme aanbod wijnen in supermarkt en horeca? De Nederlandse Claartje van het wijnconcept Blend and Bottled helpt je graag als je aanschuift aan haar gezellige proeftafel.

Reserveer hier een plekje aan de proeftafel van Blend and Bottled.

In twee uur tijd leert Claartje je de basics van de Spaanse wijn en mag je vijf verschillende soorten proeven: één keer cava, twee keer rood en twee keer wit. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan lekkere Spaanse kazen en charcuterie.

Praktische info

De proeverijen worden vier keer per week aangeboden: vrijdag, zondag en maandag om 17.00 uur en zaterdag om 15.00 uur. De locatie is de sfeervolle co-working studio Apocapoc BCN in de wijk El Born (Passatge de l’Hort dels Velluters 5). De kosten voor een plek aan de proeftafel bedragen op het moment van schrijven €49 per persoon.

Aan tafel is plek voor maximaal twaalf personen. Als er alleen Nederlanders zijn, is de voertaal uiteraard Nederlands. Wanneer dit niet het geval is, spreekt Claartje Engels, maar je kunt haar natuurlijk gewoon dingen in het Nederlands vragen als je dat prettiger vindt.

Mocht je een privé-proeverij willen boeken, of interesse hebben om een meerdaagse cursus bij Blend and Bottled te volgen, neem dan gerust contact op met Claartje via info@blendandbottled.com.

Tips

Behalve al je vragen over Spaanse wijn in het algemeen en Catalaanse wijn in het bijzonder, beantwoordt de gastvrouw ook graag vragen over de stad, leuke winkels en eet- en drinkadresjes. Handig voor de rest van je verblijf!