Hotel Casa Camper

Hotel Casa Camper Barcelona

Bekijk foto´s en aanbiedingen bij Hotel Casa Camper Barcelona »

Cool en comfortabel: dat is hotel Casa Camper in een notendop.

Het hotel werd in 2005 geopend door het bekende Spaanse schoenenmerk Camper. Ferran Amat van de beroemde Barcelonese designwinkel Vinçon (die helaas niet meer open is) zorgde voor de decoratie en Albert Raurich – ex-chef van sterrenrestaurant El Bulli – vestigde zich op de hoek van het hotel met zijn restaurant Dos Palillos: een Spaanse tapasbar met high-end Aziatische versnaperingen, die voor je neus worden klaargemaakt.

Hotel Casa Camper is ideaal gelegen in een rustige en mooie zijstraat van de Ramblas, op nog geen minuut lopen van de Ramblas zelf en het Plaça Catalunya. Rond het hotel vind je boetieks van onafhankelijke kledinglabels, barretjes, restaurants, een universiteitsgebouw en het museum voor hedendaagse kunst MACBA.

Boek een kamer bij Casa Camper en je krijgt er twee: een slaapkamer die uitkijkt op een patio en – aan de overkant van de gang – een lounge-werkkamer met hangmat. Ook is er gratis internet en kun je er dag en nacht wat te drinken en versnaperingen (zonder extra kosten) krijgen.

Voor- en nadelen

 • Centrale ligging, in het centrum van de stad
 • Leuk voor designliefhebbers
 • Gratis drinken en versnaperingen
 • Doen in de buurt

 • Rondslenteren! Van bar naar bar en van boetiek naar boetiek. Dit deel van El Raval is sfeervol en gezellig. Een van onze favorieten is de hippe Bar Lobo.
 • Adres & plattegrond

  Hotel Casa Camper Barcelona
  Carrer d'Elisabets, 11
  08001 Barcelona
  933426280
  Metro: L1L2L3L6L7