Hotel Chic and Basic Born

Hotel Chic & Basic Born

Bekijk foto´s en aanbiedingen bij Hotel Chic & Basic Born »

Traditioneel en modern komen perfect samen bij Chic & Basic, in de hippe en centraal gelegen wijk El Born. De kamers zijn strak en met veel wit ingericht, maar je kunt de kleur van het licht aanpassen aan je stemming.

Opvallend is de open doucheruimte in het midden van de kamer, waardoor jij en je kamergenoot elkaar tijdens het douchen goed in de gaten kunnen houden. In de gemeenschappelijke ruimte van het hotel kun je muziek luisteren, een boek lezen of een gratis kopje koffie of thee drinken.

Sportievelingen kunnen in dit hotel een fiets huren en de stad op eigen houtje ontdekken of meedoen aan de twee uur durende fietstour die drie keer in de week wordt georganiseerd. Terwijl de kamers aan de straatkant ’s nachts rumoerig kunnen zijn met uitgaanspubliek, is het aan de binnenplaats altijd muisstil.

Voor- en nadelen

 • De open doucheruimte in het midden van de kamer kan zowel een voor- als nadeel zijn. Dat ligt er maar net aan met wie je je kamer deelt natuurlijk!
 • Geliefde locatie: in de fijne wijk El Born, vlakbij de leukste boetiekjes en barretjes van de stad. Loop je de hele straat uit, dan kom je uit in de gotische wijk.
 • Doen in de buurt

 • Ultiem ontspannen in het Arabische badhuis Aire de Barcelona (Passeig de Picasso 22).
 • Picknicken in het Parc de La Ciutadella dat op een steenworp afstand ligt.
 • Adres & plattegrond

  Hotel Chic & Basic Born
  Carrer de la Princesa 50
  08003 Barcelona
  932954652
  Metro: L4