Zoek snel een hotel in Barcelona:

Hotel Praktik Rambla

praktik rambla

Hotel Praktik Rambla is een goedkoop design hotel op loopafstand van de luxe winkelstraat Passeig de Gracia en de bezienswaardigheden van Gaudí.

Lees meer

Hotel Chic & Basic Born

Hotel Chic and Basic Born

Modern design hotel in de hippe wijk El Borne in het centrum van Barcelona.

Lees meer

Hotel Exe Ramblas Boquería

Eurostars Ramblas Boqueria

Betaalbaar hotel in het centrum van Barcelona, direct naast de Boquería markt en de Ramblas.

Lees meer

Hotel Curious

Hotel Curious

Hotel Curious is een goed en goedkoop hotel in het centrum van Barcelona op loopafstand van de Ramblas en de versmarkt de Boquería.

Lees meer

Hotel Praktik Vinoteca

Wijnliefhebbers opgelet: Hotel Praktik Vinoteca is speciaal bedoeld voor gasten die best een glaasje lusten. Simpele, maar prima kamers, centraal gelegen en niet duur.

Lees meer

Hotel BCN Urban del Comte

De prijs-kwaliteitverhouding van Hotel del Comte, gelegen in het minder toeristische deel van de wijk Eixample, is goed. Weinig poespas, maar prima voorzieningen, een schone uitstraling en een centrale ligging.

Lees meer

Hostalet Barcelona

Dit kleinschalige hotel is een prima spot voor lowbudget reizigers die geen grote luxe verwachten. Met de metro ben je zo in het centrum of bij de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad.

Lees meer

Hotel Amrey Sant Pau

Eenvoudig en groot hotel op enige afstand van het centrum midden in een echte woonwijk. Het Hospital de Sant Pau ligt om de hoek en de Sagrada Família bevindt zich op loopafstand.

Lees meer

Park Hotel Barcelona

Simpel, maar modern en comfortabel hotel in een van de meest populaire buurten in de stad. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer

Hotel 54 Barceloneta

Dankzij de locatie – praktisch óp het populaire strand van Barceloneta – is dit eenvoudige hotel prima voor een weekendje zon, zee en strand. Binnen twee minuten sta je met je voeten in zee.

Lees meer