Vlieg goedkoop naar Barcelona met Transaviatransavia-aanbieding

Transavia is het jaar traditiegetrouw begonnen met een supersale: vliegtickets naar Barcelona zijn de komende dagen beschikbaar vanaf €29.

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Barcelona? Vliegmaatschappij Transavia heeft momenteel een interessante aanbieding: voor slechts €74 vlieg je heen en weer (inclusief toeslagen en reserveringskosten, exclusief bagage) tussen Amsterdam Schiphol of Rotterdam/Den Haag (beschikbaar vanaf april) en Barcelona. Vlieg je vanuit Eindhoven? Dan betaal je vanaf €64 voor een retourvucht.

Normaal gesproken ben je voor een retourticket toch al gauw zo’n €110 of meer kwijt, dus het loont zeker de moeite om van deze actie gebruik te maken.

De kleine lettertjes

De aanbieding geldt voor vluchten tussen 12 januari en 1 juli 2015 en de uiterste boekingsdatum is 20 januari 2015 om 7.59 uur. Natuurlijk geldt, hoe eerder je erbij bent, hoe groter de beschikbaarheid. Op dit moment is er nog bijna dagelijks een groot aantal stoelen tegen het gereduceerde tarief beschikbaar.

Kijk en vergelijk

Transavia is niet de enige maatschappij die naar Barcelona vliegt. Ook Vueling, KLM, Iberia en Ryanair vliegen naar de Catalaanse hoofdstad. Met onderstaande module van vliegtickets.nl kun je alle prijzen vergelijken en weet je snel welke maatschappij het goedkoopste ticket naar Barcelona aanbiedt.

Wat is er te doen in Barcelona?

De komende maanden is er weer genoeg te beleven in Barcelona:

  • 2-5 maart – De eerste week van maart staat de stad in het teken van het Mobile World Congress.
  • 23 april – Op 23 april viert de stad de Día de Sant Jordi, de Catalaanse variant op Valentijnsdag.
  • 8-10 mei – Het tweede weekend van mei vindt op het circuit van Montmeló de Gran Prix van Spanje plaats.
  • 28-30 mei – Het laatste weekend van mei begint het festivalseizoen met Primavera Sound, een van de meest populaire muziekfestivals in Barcelona.
  • 18-20 juni – Voor het beroemde Sónar Festival komen tienduizenden liefhebbers van elektronische muziek naar de stad.
  • 24 juni – Met Sant Joan wordt officieel het begin van de zomer gevierd. Dat gebeurt met een groots vuurwerkspektakel langs het strand in de nacht van 23 op 24 juni.