-
Breng de melk samen met de schil van citroen en mandarijn en een kaneelstokje aan de kook
-
Na 2 tot 3 minuten haal je het schil en het kaneelstokje uit de melk
-
Doe de eidooiers in een schaal en voeg daar een klein beetje van de melk aan toe en roer dit even door
-
Voeg nu ook de suiker en de maïzena toe en mix dit tot een geheel.
-
Voeg nu het mengsel toe aan de rest van de melk, zorg dat je dit goed mengt want het ei moet niet gaan stollen.
-
Op laag vuur blijven roeren tot het een dik mengsel wordt
-
Na 5 minuten kan het mengsel van het vuur en in schaaltjes worden gedaan
-
Beweeg het schaaltje zodat je een vlakke bovenkant krijgt
-
Bedek de schaaltjes met vershoudfolie en zorg dat de folie de pudding raakt zodat er geen laagje kan ontstaan.
-
Zet de crema catalana minstens een uur in de koelkast.
-
Strooi er een laagje suiker overheen
-
Brand het laagje suiker tot het een knapperig laagje is geworden