Rondleiding Sagrada Família (NL)

De indrukwekkende Sagrada Família is hét symbool van Barcelona en de meest bezochte bezienswaardigheid van de stad. Wil jij alles willen weten over Gaudí’s meesterwerk? Ga dan op tour met Nederlandse gids.

Nu reserveren

  • Leer de ins en outs over Gaudí en zijn meesterwerk.
  • Nederlandse taal.
  • Sla de rij over.
  • Ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Bezoek Sagrada Família met gids

De Nederlandstalige gids Robb Reuring wacht je op bij de Sagrada Família en neemt je mee naar binnen via de groeps-ingang. Je hoeft dus niet in de rij te staan en de tickets worden voor je geregeld. Robb zal je op gepassioneerde wijze alles vertellen over Gaudí’s ideeën, zijn inspiratiebronnen, manier van werken en de architectuur van de Sagrada Família. Na deze tour weet jij alles over de geschiedenis van deze beroemde kerk en over architect Antoni Gaudí. Van het grote idee tot aan de kleinste details: tijdens deze tour ontdek je de Sagrada Família op bijzondere wijze.

Houd er rekening mee dat deze rondleiding exclusief torens is.

Sagrada Família tour boeken

Je kunt kiezen uit een groepstour (inlooptour) en een privétour. In beide gevallen moet je van tevoren reserveren, omdat de tickets moeten worden ingekocht. Je kunt fijn in het Nederlands boeken.

Open inlooptour
De groepstour is beschikbaar op iedere maandag, woensdag en vrijdag om 11.00 uur, 13.00 uur of 14.00. De tijden zijn afhankelijk van de dag. De rondleiding kost voor volwassenen €49,50 p.p. inclusief entree tickets. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaal je €15 en geen entree. De groep bestaat uit maximaal 30 personen. Een tour duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Nu reserveren

Privétour
Een andere mogelijkheid is een privé tour. De kosten voor een privé tour gaan vanaf €160 voor een groep tot 4 personen. Vanaf 5 personen komt er een bedrag bij. Dit is exclusief de entree tickets van €26 p.p.

Nu reserveren

Let op! De tickets die je krijgt bij een rondleiding, zijn altijd tickets voor een bezoek zonder torens.

Binnenkant Sagrada Familia fotograferen

Praktische informatie

 • Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Na reservering ontvang je een bevestiging met het ontmoetingspunt. Zorg dat je daar tien à vijftien minuten van tevoren bent.
 • Draag gepaste en bedekkende kleding. Tops zonder mouw, korte broeken en slippers zijn niet toegestaan.
 • Toegang tot de torens is alleen mogelijk op aanvraag.
 • Een tour duurt 75 minuten.
 • Na afloop van de tour kun je nog zo lang blijven als je zelf zou willen om op je gemak alles nog eens te bekijken.