Rondleiding Sagrada Familia (NL)

De indrukwekkende Sagrada Familia is hét symbool van Barcelona en de meest bezochte bezienswaardigheid van de stad. Wil jij alles willen weten over Gaudí’s meesterwerk? Dan is deze tour met Nederlandse gids een aanrader.

Nu reserveren

  • Leer alles over Gaudí en zijn meesterwerk.
  • Nederlandse taal.
  • Sla de rij over.
  • Ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Bezoek Sagrada Familia met gids

Een Nederlandstalige gids wacht je op bij de Sagrada Familia en neemt je mee naar binnen via de VIP-ingang. Je hoeft dus niet in de rij te staan en de tickets worden voor je geregeld. De gids zal je op gepassioneerde wijze alles vertellen over Gaudí’s ideeën, zijn inspiratiebronnen, manier van werken en de architectuur van de Sagrada Familia. Na deze tour weet jij alles over de geschiedenis van deze beroemde kerk en architect Antoni Gaudí. Van het grote idee tot aan de kleinste details: tijdens deze tour ontdek je de Sagrada Familia op bijzondere wijze.

Houd er wel rekening mee dat deze rondleiding exclusief torens is.

Sagrada Familia tour boeken

Je kunt kiezen uit een groepstour (inlooptour) en een privétour. In beide gevallen moet je van tevoren reserveren, omdat de tickets moeten worden ingekocht.

Open inlooptour
De groepstour is beschikbaar op iedere maandag, woensdag en vrijdag om 11.00 uur, 13.00 uur of 14.00. De tijden zijn afhankelijk van de dag. De rondleiding kost voor volwassenen €49,50 p.p. inclusief tickets. Kinderen onder de 12 jaar krijgen €10 korting. De groep bestaat uit maximaal 30 personen. Een tour duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. Nu reserveren.

Privétour
Een andere mogelijkheid is een privé tour. De kosten voor een privé tour gaan vanaf €160 voor een groep tot 4 personen. Vanaf 5 personen komt er een bedrag bij. Dit is exclusief tickets van €26 p.p.

Neem voor meer informatie of om een privé tour te reserveren contact met ons op via [email protected]. Een tour duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Let op! De tickets die je krijgt bij een rondleiding, zijn altijd tickets voor een bezoek zonder torens.

Binnenkant Sagrada Familia fotograferen

Praktische informatie

 • Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Na reservering ontvang je een bevestiging met het ontmoetingspunt. Zorg dat je daar tien-vijftien minuten van tevoren bent.
 • Draag gepaste en bedekkende kleding. Tops zonder mouw, korte broeken en slippers zijn niet toegestaan.
 • Toegang tot de torens is alleen mogelijk op aanvraag
 • Een tour duurt 75 minuten
 • Na afloop van de tour kun je nog zo lang blijven als je zelf zou willen om op je gemak alles nog eens te bekijken