FC Barcelona

Programma FC Barcelona 2017-2018

Het seizoen 2016-2017 zit erop: FC Barcelona moest de titel van landskampioen helaas overdragen aan Real Madrid. De club uit Madrid won op de laatste speeldag La Liga. FC Barcelona werd tweede, met drie punten achterstand op Real Madrid.

Wel won FC Barcelona de Copa del Rey (de Spaanse beker), door op zaterdag 27 mei Deportivo Alavés met 3-1 te verslaan.

In de Champions League bereikte FC Barcelona de kwartfinales. In die duels bleek Juventus te sterk voor de Barcelonezen.

Lionel Messi werd in 2016-17 topscorer in alle toernooien: de Primera División, Copa del Rey en Champions League.

Speelschema 2017-2018

Het seelschema voor het seizoen 2017-2018 wordt naar verwacht op 20 juli bekend gemaakt. Zodra het nieuwe prgramma bekend is, wordt het op deze pagina gepubliceerd.

De eerste wedstrijden worden half augustuis gespeeld.

International Champions Cup

Eind juli speelt FC Barcelona in de VS een paar vriendschapelijke wedstrijden tegen andere Europese topclucbs in het kader van de International Champions Cup. Het programma van dit toenooi vind je hier.

Tip: de voordelen van een voetbalreis

Als je speciaal naar Barcelona reist om FC Barcelona te zien spelen is het boeken van een voetbalreis wel zo makkelijk. Vlucht, hotel (vaak bij Camp Nou) en tickets voor de wedstrijd zitten bij de reis inbegrepen. En vaak ben je nog goedkoper uit ook. Meer info bij voetbaltravel.nl »

Houd er rekening mee dat de dagen en speeltijden van wedstrijden in de Spaanse competitie pas twee weken van tevoren worden bevestigd. Tot dat moment kunnen de dag en tijd nog gewijzigd worden. Zoals je ziet staan nu de meeste wedstrijden op zondag om 20.00 gepland, het kan echter zo maar zo zijn dat ze op zaterdagmiddag gespeeld worden! Belangrijk om te weten als je je ticket naar Barcelona boekt.