Wil jij gratis tips op maat?

Heb je geen tijd om uren het internet af te pluizen, maar wil je wel weten wat de leukste plekken, must-sees, meest bijzondere tapasbars en de beste activiteiten in Barcelona zijn? Als je de 4 vragen hieronder beantwoordt, ontvang je – helemaal gratis – een persoonlijke guide vol local tips voor een fantastische tijd in Barcelona!

Als +4000 mensen gingen je voor…

Speciaal voor jou: gepersonaliseerde guide vol tips

Wat krijg je?

  • Speciaal voor jou geselecteerde tips.
  • Samengesteld door een local.
  • Inclusief hidden gems, de beste tapasbars en de leukste activiteiten.
  • Helemaal gratis.
  • Binnen 5 minuten in je inbox.

Waarom mijn tips op maat aanvragen?

  • Je bespaart tijd en moeite.
  • Je weet ter plekke precies waar je moet zijn.
  • Je haalt het beste uit jouw stedentrip.
  • Na 21 jaar ken ik Barcelona op mijn duimpje en weet ik precies wat je niet mag overslaan.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Hieronder vind je de eerst van 4 eenvoudige vragen. Beantwoord ze alle 4 en laat vervolgens je e-mailadres achter. Je ontvangt binnen 5 minuten een gepersonaliseerde gids.

Over mij

Ik woon sinds 2002 in Barcelona en het is mijn missie om jouw Barcelona-ervaring nog beter te maken. Dat doe ik door alles wat ik weet over de stad met je te delen, zodat jij precies weet waar je moet zijn, handige tips&tricks niet pas op je laatste dag (of na afloop) ontdekt en aan de hand van historie, verhalen en weetjes de stad leert kennen.

Al die informatie deel ik op deze website, in mijn gepersonaliseerde guids, in mijn gratis Barcelonatips-app en op Instagram.

Je kunt me kennen van de bekende reisgids timetomomo Barcelona (voorheen 100%) of de fietsenzaak die ik samen met mijn partner run in het centrum van Barcelona, El Ciclo.