Samenwerken

Barcelonatips.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid van blog tot professionele website en destination platform (Barcelona, Catalonië, Spanje), waarmee ik zelfs mijn boterham verdien. Voor boekingen werk ik op basis van affiliate samenwerkingen en voor andere bedrijven bied ik op maat gemaakte samenwerkingen. Interesse? Neem dan contact met mij op.

Inhoud

Wat is Barcelonatips.nl?

Barcelonatips.nl is in de eerste plaats een website waarop je nuttige en leuke informatie aangevuld met persoonlijke tips kunt vinden voor een fantastische stedentrip naar Barcelona. Mijn doel is bezoekers van de stad het authentieke Barcelona-gevoel te laten ervaren.

De informatie wordt zo up to date mogelijk gehouden en ook verschijnt er regelmatig nieuwe content op de website. Daarnaast kun je Barcelonatips.nl vinden op social media: Facebook en Instagram. De teksten schrijf ik zelf en bijna alle foto’s zijn eigen foto’s.

Wie is het gezicht achter Barcelonatips.nl?

Dat ben ik, Annebeth Vis. Ik woon al sinds 2002 (!) in de stad en ben dus een échte local. Ik heb onder meer gewoond in Eixample, Gràcia, Poble-sec, El Raval en nu alweer heel wat jaartjes in de gotische buurt, hartje stad dus.

Ik ben van origine historica en journaliste en schrijf ook reisgidsen en andere publicaties over Barcelona. Sommigen kennen mij misschien van de reisgids timetomomo Barcelona (voorheen 100% Barcelona). Sinds 2006 blog ik over de stad. Het is inmiddels dus mijn tweede natuur geworden om nieuwe adresjes te ontdekken en uit te proberen.

Waarom samenwerken met Barcelonatips.nl?

Wil jij reizigers naar/in Barcelona en Catalonië bereiken? Of wil jij je dienst, activiteit of product promoten onder Nederlanders die wonen in Barcelona en omstreken? Dan is een samenwerking met Barcelonatips.nl voor jou wellicht interessant.

Barcelonatips.nl in cijfers:

Website: 69.000 bezoekers per maand, waarvan 42.500 unieke bezoekers (april 2022)
App: meer dan 24.000 downloads
Facebook: meer dan 7.200 volgers
Instagram: meer dan 5.900 volgers

Daarnaast run ik ook de Facebook-groep Nederlanders in Barcelona met inmiddels 10.000 leden en maak ik sinds 2021 een maandelijkse nieuwsbrief voor de Nederlandstalige community in Barcelona met intussen ook meer dan 1.700 lezers.

Mogelijke samenwerkingen

Vooropgesteld: ik ga alleen samenwerkingen aan met bedrijven die passen bij de content op Barcelonatips.nl.

Denk je dat jouw activiteit, onderneming of bedrijf overlap heeft met de content, of bepaalde delen van de content, op deze website, dan kunnen we samen bekijken wat de beste manier zou zijn voor promotie via dit platform. Hierbij maak ik gebruik van de website, maar ook van de social media.

Enkele mogelijkheden zijn sponsored content, advertorials, winacties, banners en social media posts. Daarnaast neem ik ook deel aan persreizen die bedoeld zijn om een bepaalde bestemming te promoten (mits dit binnen Catalonië is) en verzorg ik regelmatig gastblogs op andere websites.

Op verzoek kan ik je enkele voorbeelden van samenwerkingen sturen en als je contact met me opneemt, kunnen we samen bekijken of een samenwerking interessant voor je zou zijn.

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis