Gratis Barcelonatips app

Hij mag eigenlijk niet ontbreken tijdens jouw stedentrip: de Barcelonatips-app. Helemaal up to date en nog gratis ook. Perfect voor gebruik ter plekke, maar ook ter voorbereiding van je stedentrip! Ik ben er supertrots op dat mijn app de allereerste én enige gratis app is in het Nederlands voor Barcelona-gangers.

Waarom een Barcelonatips-app?

Op mijn website vind je alles wat je moet weten over Barcelona, maar eenmaal ter plekke is het ideaal om door middel van geolocatie mijn tips op de kaart te kunnen vinden. Want van een lijstje met leuke eettentjes kun jij nog niet aflezen welke er in de buurt is en wat is het balen als er om de hoek ook nog een geweldige street art kunstwerk bleek te zitten, waar jij dan net niet bent langsgelopen!

Met mijn app kun je als je de Sagrada Familia uitstapt meteen naar een leuke lunchzaak en ontdek je verborgen parels in omgeving. Als je inzoomt op de kaart, zie je in één oogopslag wat er in de buurt nog meer te doen en te beleven valt. Heb je zin in tapas? Of zoek je een mooi museum? Mijn app maakt het je ontzettend makkelijk!

Een deel van mijn tips kun je al terugvinden, maar de komende maanden zullen nog vele honderden tips volgen. Zo kun je straks heel Barcelona ontdekken met de Barcelonatips-app. Je kunt jouw favorieten ook heel makkelijk bewaren en weer terugvinden.

Zelf tips toevoegen 

Misschien nog wel het allerleukste is dat jij ook zelf tips kunt toevoegen en delen met vrienden. Maak een profiel aan en voer je tips in. Ze zijn zichtbaar voor al jouw connecties. Leuk als je zelf ook Barcelonaliefhebber bent, de stad goed kent, tips met klanten of gasten wil delen, maar ook als tijdens je eerste bezoek geweldige adresjes hebt ontdekt, die je aan de buren wil doorgeven.

Hoe werkt de Barcelonatips app?

De Barcelonatips-app is via deze link gratis te downloaden op elke smartphone. Je kunt ook Barcelonatips opzoeken in de AppStore, de Google Play Store of de App Gallery. 

In de app vind je mijn reviews van de plekken die ik graag met je wil delen. De reviews die je nu ziet, zijn mijn tips, maar je kunt ook je vrienden en andere Barcelonaliefhebbers volgen zodat je nóg meer relevante en betrouwbare tips vindt.

Ik ben super enthousiast en ik hoop jij ook! Laat me weten wat je ervan vindt in een dm op Instagram of via de mail. En vergeet jouw tips niet te delen!

Ik hoop tot op de app!

Deze mensen gingen je al voor!

“Hij ziet er super leuk uit! Wat leuk en handig. Ik heb hem meteen gedeeld.” – Marlena O.

“We zijn zo blij met jouw Barcelonatips app. Dit heeft ons zoveel wegwijs gemaakt. Echt fantastisch en een aanrader voor iedereen die hier als toerist komt.” – Laetitia Dupart

“Echt een top app, kan niet wachten om weer een bezoek aan Barcelona te plannen!” -Emmy Reinsma.