Hola BCN! Transportkaart

Met de Hola BCN! Transportkaart kun je tijdens je verblijf onbeperkt gebruikmaken van het openbaar vervoer in de stad. De kaart is verkrijgbaar vanaf 2 dagen en is slechts door één persoon te gebruiken.

5% korting op de Hola BCN! Travel card

Als je je Hola BCN! Transportkaart koopt krijg je 5% korting.
Klik hier voor meer informatie over de Hola BCN! Travel card.

Wat zijn de voordelen?

  1. De kaart geeft recht op onbeperkt reizen met de metro, stadsbus, trein en tram.
  2. Je kunt met de Hola BCN! Travel card gratis van en naar het vliegveld reizen als je de trein neemt (Terminal 2).
  3. Wanneer je van plan bent om veel gebruik te maken van het openbaar vervoer is het de moeite waard om de kaart aan te schaffen. Verwacht je slechts een enkele keer de metro, bus of trein te zullen pakken, dan is het vaak voordeliger om een zogenoemde T10 te kopen, een transportkaart die recht geeft op tien ritten (voor 10,20 euro) en die je kunt delen met je medereizeigers. Een enkel kaartje kost 2,20 euro.

Wat kost de Hola BCN! Transportkaart?

Een travelcard voor twee dagen kost €15, voor drie dagen ben je €22 kwijt, voor vier dagen €28,50 en voor vijf dagen €35. Als je de transportkaart online koopt, krijg je 10 procent korting.

Waar is de kaart te koop?

Je kunt de openbaar vervoerskaart kopen bij de verkoopautomaten voor tickets van het lokale vervoersbedrijf TMB. deze vind je onder meer op trein- en metrostations. Daarnaast is de kaart ook verkrijgbaar bij TMB-informatiepunten en bij verschillende banken en krantenkiosken. Als je de kaart online koopt, krijg je korting.

Lees ook onze praktische informatie over:

De Hop on Hop off Bus
De Barcelona Card
Het ArTicket (kunstmuseumkaart)
Het Arqueoticket