Arqueoticket

Het Arqueoticket is een variant op het ArTicket en is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontwikkeld voor archeologieliefhebbers. De kaart geeft toegang tot de vier belangrijkste archeologische musea in de stad.

Inhoud

Waar is het Arqueoticket geldig?

Waar is het Arqueoticket geldig?

Wat zijn de voordelen?

  1. Betaal minder: ben je van plan al deze musea te bezoeken, dan ben je met een Arqueoticket een stuk goedkoper uit. Een Arqueoticket kost je €14,50, terwijl je anders €28,50 kwijt zou zijn. Als je alleen het Archeologisch Museum en het Egyptisch Museum zou bezoeken, ben je al meer kwijt.
  2. Jaar geldig na aankoop: is het door bepaalde redenen toch niet mogelijk om het Arqueoticket gelijk te gebruiken, is dat geen probleem. Het Arqueoticket is namelijk een jaar na aankoop nog steeds geldig.

Wat kost het ArqueoTicket?

Het Arqueoticket kost 14,50 euro en blijft gedurende een jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Koop je het Arqueoticket online, dan blijft het dus een jaar geldig vanaf het moment dat je je voucher in Barcelona inwisselt voor het ArqeuoTicket.

Waar is het Arqueoticket te koop?

Je kunt het Arqueoticket online bestellen via de website van Barcelona Turisme. Na aankoop ontvang je een voucher die je kunt omruilen bij één van de vier deelnemende musea.

Het Arqueoticket is ook te koop aan de kassa van de deelnemende musea en bij de kantoren van Barcelona Turisme op het Plaça de Catalunya, Plaça de Sant Jaume en op treinstation Sants.

Lees ook onze praktische informatie over:

Kortingskaarten
De Barcelona Card
Het ArTicket