Arqueoticket

Het Arqueoticket is een variant op het ArTicket en is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontwikkeld voor archeologieliefhebbers. De kaart geeft toegang tot vier belangrijkste archeologische musea in de stad.

Inhoud

Bestel het Arqueoticket online via de officiële website van Barcelona Turisme »

Waar is het Arqueoticket geldig?

Waar is het Arqueoticket geldig?

  • Museu d’Arqueologia de Catalunya
  • Museu Egipci de Barcelona
  • Museu d’Història de Barcelona
  • El Born Centre Cultural

Wat zijn de voordelen?

  1. Betaal minder: ben je van plan al deze centra te bezoeken, dan ben je met een Arqueoticket een stuk goedkoper uit. Een Arqueoticket kost je €14,50, terwijl je anders €28,50 kwijt zou zijn. Als je alleen het Archeologisch Museum en het Egyptisch Museum zou bezoeken, ben je al meer kwijt.
  2. Vermijd wachtrijen: je hoeft in de rij te staan om losse tickets te kopen, maar kunt meestal zo doorlopen.

Wat kost het ArqueoTicket?

Het Arqueoticket kost 14,50 euro en blijft gedurende een jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Koop je het Arqueoticket online, dan blijft het dus een jaar geldig vanaf het moment dat je je voucher in Barcelona inwisselt voor het ArqeuoTicket.

Waar is het Arqueoticket te koop?

Je kunt het Arqueoticket online bestellen via de website van Barcelona Turisme. Na aankoop ontvang je een voucher die je kunt omruilen bij een kantoor van Barcelona Turisme op het vliegveld van Barcelona of op verschillende locaties in het centrum van Barcelona.

Het Arqueoticket is ook te koop aan de kassa van de deelnemende musea en bij de kantoren van Barcelona Turisme op het Plaça de Catalunya, Plaça de Sant Jaume en op treinstation Sants.

Bestel het Arqueoticket online via de officiële website van Barcelona Turisme »

Lees ook onze praktische informatie over:

De Hop on Hop off Bus
De Barcelona Card
De Hola BCN! Transportkaart
Het ArTicket