Voetbalreizen naar Barcelona

Het beste elftal ter wereld, met de beste speler allertijden, speelt bijna wekelijks in één van de mooiste stadions ter wereld. Geen wonder dat juist nu voetbalreizen naar Barcelona erg in trek zijn.

Het organiseren van een voetbalreis naar Barcelona is lastiger dan het boeken van een simpele stedentrip: je vlucht moet op tijd aankomen voor de wedstrijd, je moet de tickets regelen, je wilt waarschijnlijk een betaalbaar hotel in de buurt van het stadion en natuurlijk wil je tijdens de wedstrijd naast elkaar zitten.

Zelfs voor de meest ervaren reizigers is dit een tijdrovende klus. Daarom is het makkelijker en vaak ook goedkoper om een compleet voetbalarrangement te boeken bij een gespecialiseerd reisbureau. Deze voetbalreizen zijn volledig afgestemd op het doel van de trip: het bezoeken van een wedstrijd van FC Barcelona.

Hoe boek je een voetbalreis naar Barcelona

 1. Stap 1: Bepaal welke wedstrijd je wilt bezoeken.
  De wedstrijden in de Spaanse competitie La Liga zijn verdeeld in vier categorieën: A, B, C en D. Speelt FC Barcelona tegen één van Spanje´s beste clubs, dan valt deze in de A-categorie. Kaarten voor deze wedstrijden zijn het duurst. De klassieker FC Barcelona – Real Madrid heeft zelfs een eigen categorie met bijhorend prijskaartje: A++.
  Ga naar een aanbieder van voetbalreizen en bekijk de huidige prijs. De prijs verschilt per dag, afhankelijk van de kosten van het vliegticket, hotel en kaarten voor de wedstrijd. In het algemeen geldt: hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de voetbalreis.
 2. Stap 3: Personaliseer je reis
  Liever een luxe hotel? Betere plaatsen in het stadion? Een extra dag om Barcelona te bekijken? Pas je reis aan aan je eigen wensen.
Boek een voetbalreis: vlucht + hotel + tickets voor de wedstrijd. En vaak ben je nog goedkoper uit ook. Stel je reis samen bij voetbaltravel.nl »

Wij hebben persoonlijk goede ervaringen met voetbalreizen van VoetbalTravel.nl – Nederlands grootste organisator van voetbalreizen. Zij scoren positief op alle bovenstaande punten:

– Geen verborgen kosten en gunstige vertrektijden
– Ruime keuze aan hotels, zitplaatsen en mogelijkheid je reis te verlengen
– Garantie dat je in het stadion naast elkaar zit, thuiswinkel waarborg en aangesloten bij SGR reisfonds

Ook kunnen wij Number 1 Voetbalreizen naar Barcelona aanraden. Dit bedrijf verzorgt eveneens voetbalreizen waarbij je FC Barcelona kunt zien spelen.

Waar je op moet letten

De vraag naar voetbalreizen is de laatste jaren snel gestegen en veel reisbureaus zijn in deze markt gedoken. Toch is het verschil tussen de aanbieders erg groot. Let voor het boeken van je reis op de volgende punten:

Boek een voetbalreis: vlucht + hotel + tickets voor de wedstrijd. En vaak ben je nog goedkoper uit ook. Stel je reis samen bij voetbaltravel.nl »
 • Dekt de genoemde prijs alle kosten?
  Sommige reisbureaus melden de bijkomende kosten als luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en servicekosten pas in de laatste stap van het boekingsproces.
 • Vertrekt je vlucht op een gunstig tijdstip?
  Als je vlucht naar Barcelona al om 6 uur ´s ochtends vertrekt kun je tijdens de wedstrijd je ogen niet meer open houden.
 • Is het hotel gunstig gelegen?
  Als je niet voor een hotel in de buurt van stadion Camp Nou kiest, zorg er dan voor dat je hotel in ieder geval goed bereikbaar is met de metro.
 • Zit je in het stadion naast elkaar?
  Veel kaarten in de losse verkoop zijn afkomstig van jaarkaarthouders die hun stoel doorverkopen. Controleer dus ofje in het stadion naast elkaar zit.
 • Kun je je reis aanpassen?
  Liever een luxe hotel? Betere plaatsen in het stadion? Twee dagen extra in Barcelona? Een goed reisbureau past het arrangement aan aan jouw wensen.
 • Garantie
  Is het reisbureau aangesloten bij een branchevereniging? Wat gebeurt er als de wedstrijd verplaatst of afgelast wordt?

Toch liever je tickets, hotel en vliegticket los van elkaar regelen? Hier dan hoe je aan tickets voor FC Barcelona kunt komen. Ook handig: het speelschema van FC Barcelona.

delingen