Combinatietickets

Onze samenwerkingspartner Ticketbar biedt handige combi-tickets voor iedereen die een dagje sightseeing in Barcelona wil doen met de hop-on hop-off bus en één van de grote highlights wil bezoeken. Er zijn combinatiepassen voor de Sagrada Familia, Park Güell, de Camp Nou Experience en het Picassomuseum. Ook een combinatie van de Sagrada Familia en Park Güell behoort tot de mogelijkheden.

Lees ook: Kortingkaarten in Barcelona

1. Sagrada Família + Park Güell

Dé twee grote Gaudí highlights bij elkaar. Met de Gaudí Bundle heb je een fast track ticket en audio gids voor de Sagrada Familia en een skip the line ticket met audio gids voor Park Güell. Alles wat je nodig hebt in Barcelona!

2. Sagrada Familia + hop-on hop-off bus

Dit combinatieticket kost €56,00 en daarmee heb je één dag hop-on hop-off bus en toegang tot de Sagrada Familia (zonder torens, maar met uitgebreide rondleiding met gids in het Engels). De prijs voor kinderen 4-9 jaar is €15 en voor kinderen 10-17 jaar €40.

3. Park Güell + hop-on hop-off bus

Je kunt ook een combinatieticket boeken voor Park Güell en de hop-on hop-off bus (één dag). De kosten voor dit ticket bedragen €38,50 en voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar €22. De tickets zijn makkelijk en in het Nederlands te reserveren via onze samenwerkingspartner Ticketbar.

4. Camp Nou + hop-on hop-off bus

Dit combi-ticket, het FC Barcelona Super Ticket, geeft toegang tot het museum bij het FC Barcelona-stadion en de Camp Nou Experience. Daarnaast kun je een hele dag met de toeristenbus. De kosten bedragen €54.

5. Picassomuseum + hop-on hop-off bus

Wil je het Picassomuseum bezoeken? Dan is dit combiticket een goede keuze! Je kunt de kaarten voor het Picassomuseum namelijk niet los online bestellen en ter plekke staan er vaak lange rijen voor de kassa. Met dit ticket sla je de wachtrij over én kun je ook nog een dagje met de bus de stad rond.

6. De drie huizen van Gaudí

Perfect voor de gevorderde Barcelonaganger: met de Gaudí Pass heb je entreekaarten voor de drie huizen van Gaudí in Barcelona. Met dit combinatie ticket heb je skip the line tickets voor Casa Batlló, Casa Milà en Casa Vicens. In het geval van Casa Batlló krijg je er een videoguide bij en bij Casa Milà een audiogids. Beide in je eigen taal.