Combinatietickets

Er zijn handige combi-tickets voor iedereen die een dagje sightseeing in Barcelona wil doen met de hop-on hop-off bus en één van de grote highlights: de Sagrada Familia of Park Güell. Ook een combinatie van de Sagrada Familia en Park Güell behoort tot de mogelijkheden.

Lees ook: Kortingkaarten in Barcelona

Inhoud

1. Sagrada Família + Park Güell

Dé twee grote Gaudí highlights bij elkaar. Met de Gaudí Bundle heb je een fast track ticket en audio gids voor de Sagrada Familia en een skip the line ticket met audio gids voor Park Güell. Alles wat je nodig hebt in Barcelona!

2. Sagrada Família + hop-on hop-off bus

Dit combinatieticket kost online €58,47 en daarmee heb je één dag hop-on hop-off bus en toegang tot de Sagrada Familia (zonder torens, maar met uitgebreide rondleiding met gids in het Engels).

3. Park Güell + hop-on hop-off bus

Je kunt ook een combinatieticket boeken voor Park Güell en de hop-on hop-off bus (één dag). De kosten voor dit ticket bedragen €39,00. De tickets zijn makkelijk en in het Nederlands te reserveren via Tiqets.

4. De drie huizen van Gaudi

Perfect voor de gevorderde Barcelonaganger: met de Gaudí Pass heb je entreekaarten voor de drie huizen van Gaudí in Barcelona. Met dit combinatie ticket heb je skip the line tickets voor Casa Batlló, Casa Milà en Casa Vicens. In het geval van Casa Batlló krijg je er een videoguide bij en bij Casa Milà een audiogids. Beide in je eigen taal. De kosten voor dit ticket bedragen €77,00.

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info!