Combinatietickets

Let op: tickets voor de Sagrada Família en Park Güell zijn op dit moment erg snel uitverkocht. Wees daarom op tijd met boeken!

Er zijn handige en voordelige combi-tickets voor iedereen die van plan is meerdere bezienswaardigheden te bezoeken zoals de Sagrada Família en Park Güell, of voor wie een dagje sightseeing in Barcelona wil doen met de Hop-on Hop-off bus. Hieronder heb ik de belangrijkste combinatietickets voor je op een rij gezet.

Nog meer voordeel? Lees ook: Kortingkaarten in Barcelona

Inhoud

Sagrada Família + Park Güell

Dé twee grote Gaudí highlights bij elkaar. Met de Gaudí Bundle heb je toegang tot de Sagrada Família én Park Güell. De meest geboekte combinatie!

Sagrada Família + Hop-on Hop-off bus

Dit combinatieticket is voordelig als je van plan bent de Sagrada Família te bezoeken en gebruik te maken van de handige Hop-on Hop-off bus. Als je het combinatieticket koopt krijg je namelijk korting ten opzichte van de losse tickets.

Sagrada Família + Casa Batlló

Niet alleen de Sagrada Família bezoeken maar ook het prachtige Casa Batlló van Gaudí? Koop dan dit combinatieticket, je bent dan namelijk een stuk voordeliger uit met 11% korting!

Sagrada Família + Park Güell + Casa Batlló

Als je van plan bent om een echte Gaudí tour te doen dan is dit combinatieticket een aanrader. Je krijgt dan toegang tot zijn meesterwerk de Sagrada Família, tot Casa Batlló en tot Park Güell. Handig: de bezienswaardigheden kunnen op verschillende dagen worden bezocht, dus dat hoeft niet op één dag.

Sagrada Família + Park Güell + Hop-on Hop-off bus

De Sagrada Família en Park Güell bezoeken en je door de stad verplaatsen met de handige Hop-on Hop-off bus? Koop dan de Barcelona Pass. Ook hier geldt dat de de verschillende onderdelen op verschillende dagen kunnen worden bezocht en gebruikt.

Sagrada Família + Park Güell + onbeperkt OV

Van plan de hoogtepunten van Gaudí: de Sagrada Família en Park Güell te bezoeken en wil verder onbeperkt gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer? Dan is de BCN Essentials Pass hét ticket. Gebruik maken van alle onderdelen kan op verschillende data, super handig!


Hola BCN! Travel Card: onbeperkt met het openbaar vervoer in Barcelona


Park Güell + Hop-on Hop-off bus

Je kunt ook een combinatieticket boeken voor Park Güell en de Hop-on Hop-off bus. Ook bij dit ticket krijg je korting ten opzichte van de losse tickets.

Park Güell + Casa Batlló

Het combinatieticket voor Park Güell én Casa Batlló vind je hier. Als je deze combinatie koopt krijg je 10% korting.

Casa Batlló + Hop-on Hop-off bus

Ben je van plan Casa Batlló te bezoeken en gebruik te maken van de Hop-on Hop-off bus? Koop dan dit combinatieticket, je krijgt hier namelijk 10% korting!

Casa Batlló + Casa Milà (La Pedrera)

De twee bekendste huizen van Gaudí bezoeken en met elkaar vergelijken? Goede keuze want ze zijn allebei prachtig, maar ook heel verschillend! Met dit combinatieticket krijg je zowel toegang tot Casa Batlló als Casa Milà (La Pedrera).

Casa Batlló + Casa Milà (La Pedrera) + Casa Vicens

Wil je zoveel mogelijk van Gaudí zien tijdens je verblijf in Barcelona? Bezoek dan drie bekende huizen van Gaudí. Wanneer je gebruik maakt van dit ticket krijg je toegang tot Casa Batlló, Casa Milà en Casa Vicens. (La Pedrera).

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis