Combinatietickets

Er zijn handige en voordelige combi-tickets voor iedereen die van plan is meerdere bezienswaardigheden te bezoeken zoals de Sagrada Família en Park Güell, of voor wie een dagje sightseeing in Barcelona wil doen met de Hop-on Hop-off bus. Hieronder heb ik de belangrijkste combinatietickets voor je op een rij gezet.

Nog meer voordeel? Lees ook: Kortingkaarten in Barcelona

Inhoud

Sagrada Família + Park Güell

Dé twee grote Gaudí highlights bij elkaar. Met de Gaudí Bundle heb je toegang tot de Sagrada Família én Park Güell. De meest geboekte combinatie!

Sagrada Família + Hop-on Hop-off bus

Dit combinatieticket is voordelig als je van plan bent de Sagrada Família te bezoeken en gebruik te maken van de handige Hop-on Hop-off bus. Als je het combinatieticket koopt krijg je namelijk korting ten opzichte van de losse tickets.

Sagrada Família + Casa Batlló

Niet alleen de Sagrada Família bezoeken maar ook het prachtige Casa Batlló van Gaudí? Koop dan dit combinatieticket, je bent dan namelijk een stuk voordeliger uit met 11% korting!

Sagrada Família + Park Güell + Casa Batlló

Als je van plan bent om een echte Gaudí tour te doen dan is dit combinatieticket een aanrader. Je krijgt dan toegang tot zijn meesterwerk de Sagrada Família, tot Casa Batlló en tot Park Güell. Handig: de bezienswaardigheden kunnen op verschillende dagen worden bezocht, dus dat hoeft niet op één dag.


Hola BCN! Travel Card: onbeperkt met het openbaar vervoer in Barcelona


Park Güell + Hop-on Hop-off bus

Je kunt ook een combinatieticket boeken voor Park Güell en de Hop-on Hop-off bus. Ook bij dit ticket krijg je korting ten opzichte van de losse tickets.

Park Güell + Casa Batlló

Het combinatieticket voor Park Güell én Casa Batlló vind je hier. Als je deze combinatie koopt krijg je 10% korting.

Casa Batlló + Hop-on Hop-off bus

Ben je van plan Casa Batlló te bezoeken en gebruik te maken van de Hop-on Hop-off bus? Koop dan dit combinatieticket, je krijgt hier namelijk 10% korting!

Casa Batlló + Casa Milà (La Pedrera)

De twee bekendste huizen van Gaudí bezoeken en met elkaar vergelijken? Goede keuze want ze zijn allebei prachtig, maar ook heel verschillend! Met dit combinatieticket krijg je zowel toegang tot Casa Batlló als Casa Milà (La Pedrera).

Casa Batlló + Casa Milà (La Pedrera) + Casa Vicens

Wil je zoveel mogelijk van Gaudí zien tijdens je verblijf in Barcelona? Bezoek dan drie bekende huizen van Gaudí. Wanneer je gebruik maakt van dit ticket krijg je toegang tot Casa Batlló, Casa Milà en Casa Vicens. (La Pedrera).