ArTicket

Het ArTicket is een combinatieticket voor de zes belangrijkste kunstmusea in Barcelona. Als je van plan bent drie of meer van deze kunstcentra te bezoeken, ben je vaak voordeliger uit met het ArTicket.

Inhoud

Bestel hier gemakkelijk je ArTicket en betaal via iDeal

Als je het ArTicket hier online koopt betaal je slechts €38 per ticket. Je kunt gratis annuleren tot 23:59 op de dag voor je bezoek. Je betaalt gemakkelijk via iDeal of Bancontact.

Waar is het ArTicket geldig?

Het ArTicket geeft toegang tot de volgende zes musea:

  1. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
  2. Fundació Antoni Tàpies
  3. Fundació Joan Miró
  4. Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)
  5. Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
  6. Picasso Museum

Wat zijn de voordelen?

  1. Betaal minder: Als je alle zes de entreekaarten los zou kopen zou je rond de 80 euro kwijt zijn. Een ArTicket kost je €38. Zelfs als je alleen het Picassomuseum, Fundació Joan Miró en het MACBA bezoekt ben je al goedkoper uit met het ArTicket.
  2. Vermijd wachtrijen: Bij de populaire musea staan vaak lange wachtrijen. Met je ArTicket kun je zo naar binnen.
  3. Eén jaar geldig: Vanaf het moment van uitgifte is je ArTicket één jaar geldig. Zo kan je je ArTicket flexibel inzetten.

Wat kost het ArTicket?

Het ArTicket Barcelona kost €38 en blijft één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Koop je het ArTicket online, dan blijft het dus één jaar geldig vanaf het moment dat je je voucher in Barcelona inwisselt voor het ArTicket.

Waar is het ArTicket te koop?

Je kunt het ArTicket online bestellen via de website van Tiqets. Na aankoop ontvang je een voucher die je kunt omruilen op het vliegveld van Barcelona of op verschillende locaties in het centrum van Barcelona.

Het ArTicket is ook te koop aan de kassa van de zes deelnemende musea en op bij Plaça de Catalunya, Plaça de Sant Jaume en het treinstation Sants.

Lees ook onze praktische informatie over:

Kortingskaarten
De Barcelona Card
Musea in Barcelona
Het Arqueoticket