ArTicket

Het ArTicket is een combinatieticket voor de zes belangrijkste kunstmusea in Barcelona. Als je van plan bent drie of meer van deze kunstcentra te bezoeken, ben je vaak voordeliger uit met het ArTicket.

Inhoud

Bestel hier gemakkelijk je ArTicket en betaal via iDeal

Als je het ArTicket hier online koopt betaal je slechts €38 per ticket. Je kunt gratis annuleren tot 23:59 op de dag voor je bezoek. Je betaalt gemakkelijk via iDeal of Bancontact.

Waar is het ArTicket geldig?

Het ArTicket geeft toegang tot de volgende zes musea:

  1. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
  2. Fundació Antoni Tàpies
  3. Fundació Joan Miró
  4. Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)
  5. Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
  6. Picasso Museum

Wat zijn de voordelen?

  1. Betaal minder: Als je alle zes de entreekaarten los zou kopen zou je rond de 80 euro kwijt zijn. Een ArTicket kost je €38. Zelfs als je alleen het Picassomuseum, Fundació Joan Miró en het MACBA bezoekt ben je al goedkoper uit met het ArTicket.
  2. Vermijd wachtrijen: Bij de populaire musea staan vaak lange wachtrijen. Met je ArTicket kun je zo naar binnen.
  3. Eén jaar geldig: Vanaf het moment van uitgifte is je ArTicket één jaar geldig. Zo kan je je ArTicket flexibel inzetten.

Wat kost het ArTicket?

Het ArTicket Barcelona kost €38 en blijft één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Koop je het ArTicket online, dan blijft het dus één jaar geldig vanaf het moment dat je je voucher in Barcelona inwisselt voor het ArTicket.

Waar is het ArTicket te koop?

Je kunt het ArTicket online bestellen via de website van Tiqets. Na aankoop ontvang je een voucher die je kunt omruilen op het vliegveld van Barcelona of op verschillende locaties in het centrum van Barcelona.

Het ArTicket is ook te koop aan de kassa van de zes deelnemende musea en op bij Plaça de Catalunya, Plaça de Sant Jaume en het treinstation Sants.

Lees ook onze praktische informatie over:

Kortingskaarten
De Barcelona Card
Musea in Barcelona
Het Arqueoticket

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis