7x Werken in koffietentjes

Of je nu werkzaam bent als ondernemer, digital nomad of in loondienst, soms is het fijn om in een andere omgeving te werken. Dat vind ik zelf ook fijn om af en toe te doen! Hieronder geef ik je 8 tips voor fijne koffietentjes en restaurantjes om met je laptop te gaan zitten.

1. Saga Coffee Stories

Leuk detail, SAGA Coffee Stories heeft een Nederlandse eigenaar. Je kunt hier niet alleen fantastische koffie krijgen, deze locatie is wat mij betreft ook heel geschikt voor zakelijke afspraken.

Adres: C/ de Casp 70, Eixample

2. Sandwichez

Een bekende keten met inmiddels 19 vestigingen verspreid door Barcelona. Hier vind je veel stopcontacten en goedkope koffie.

Meerdere locaties. Mijn favoriet is C/ del Bruc 71, Eixample

3. Morning Glory Coffee & Brunch

Dit koffietentje staat bekend om zijn gastvrije service en ontspannen sfeer. Met voldoende ruimte om comfortabel te werken, kun je hier genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl je productief bezig bent.

Adres: C/ de la Riereta 15, El Raval

4. Alsur

Geniet van een uitgebreide brunch of lunch met keuze uit veganistische producten, vergezeld van een heerlijk kopje koffie.

Adres: C/ de Roger de Llúria 23, Eixample en Carrer de la Ribera, El Born

Zeker weten dat je gegevens beveiligd zijn terwijl je buiten de deur werkt? Maak gebruik van een VPN-verbinding speciaal voor Nederland.

5. Frizzant

Een echte koffie hotspot waar je meteen door kunt rollen naar de yogastudio die zich in hetzelfde pand bevindt.

Adres: Gran Via de les Corts Catalanes 692, Eixample

6. Buenas Migas

Meerdere locaties en fijne plekjes om rustig aan het werk te gaan. Ook belangrijk: genoeg keuze uit verschillende drankjes én hapjes. Of je nu langskomt voor een snelle koffiepauze of een langere werksessie, hier zit je goed!

Meerdere locaties. Mijn favoriet: Baixada de Santa Clara 2, El Gòtic

7. Café Indigo

Op deze plek heeft lang het superleuke Cosmo Café gezeten, maar vorig jaar opende Café Indigo (net zo leuk) hier. Grappig detail, het Instagramwaardige interieur is voor een groot gedeelte ook Indigo en doet haar naam daarmee eer aan. De koffie hier is lekker en er is veel ruimte. Ook zeker geschikt voor de meer luchtige zakelijke afspraken.

Adres: C/ d’Enric Granados 3, Eixample