Gratis online city consult mét local tips? Lees snel verder!

Natuurlijk kom je naar Barcelona vanwege highlights zoals de Sagrada Familia en wil je uitwaaien langs het strand. Maar ben je ook benieuwd naar het authentieke Barcelona, wil je de leukste wijken ontdekken, tapas eten waar de locals dat doen?

Ik heb mijn leukste tips en meest waardevolle kennis voor je op een rij gezet, zodat jij niet hele dagen zelf het internet hoeft af te struinen of ter plekke uren loopt te zoeken.

Schrijf je in voor mijn gratis online city consult en haal het beste uit jouw Barcelona-ervaring!

Eerstvolgende data: zondag 19 september om 19.00 uur, vrijdag 1 oktober om 19 uur en woensdag 13 oktober om 19.00 uur.

Nu aanmelden 

Tijdens mijn gratis online city consult deel ik precies wat je moet weten over Barcelona om eenmaal ter plekke op en top te kunnen genieten van de stad.

Wat zijn de leuke buurten? Wat moet je zeker zien en doen? Met welke praktische zaken moet je rekening houden? Wat moet je weten over de laatste stand van zaken omtrent corona? Natuurlijk ontvang je van mij ook persoonlijke tips om het lokale en authentieke Barcelona te beleven. En er is tijd voor Q&A.

Na het bijwonen van mijn online city consult en met de aanvullende info en tips die je via e-mail ontvangt, kun je heel makkelijk zelf een planning voor je bezoek maken, zodat je het maximale uit je verblijf haalt!