Maak van jouw Barcelona-ervaring de allerbeste!

Mijn online city consult is gratis en op ieder gewenst moment te bekijken. In 40 minuten deel ik de leukste tips voor jouw bezoek.

Dat wil ik! 

Natuurlijk kom je naar Barcelona vanwege highlights zoals de Sagrada Familia. Maar je bent ook benieuwd naar het authentieke Barcelona, je wil de leukste buurten ontdekken en tapas eten waar de locals dat doen. 

Waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je je bezoek zó organiseert dat je er het beste uithaalt en niet overwhelmed raakt door de honderden mogelijkheden die je in Google tegenkomt? 

Hoe voorkom je dat je in een tourist trap terechtkomt, terwijl er letterlijk om de hoek een fantastisch adresje zat?

Je bezoek kan juist een fantastische ervaring zijn:

Als je precies weet welke dingen er zeker niet mogen ontbreken in jouw planning. Je ter plekke ontdekt hoe veelzijdig Barcelona is. Je de favoriete adresjes van een insider kent. Weet hoe je dingen het best kunt combineren. En je in staat bent om de (voor jou) perfecte mix te bepalen tussen cultuur, ontspanning en making memories.

Schrijf je in voor mijn gratis online city consult waarin ik 10 onmisbare tips deel voor de beste Barcelona-ervaring!

  • Na het volgen van mijn online city consult weet je precies hoe je jouw bezoek aan Barcelona kunt organiseren om er zo veel mogelijk uit te halen.
  • Je bent in staat te bepalen welke bezienswaardigheden voor jou een must zijn én weet wat de leukste onbekende bezienswaardigheden zijn.
  • Je hebt een lijstje van stuk voor stuk geweldige tapasbars die ook bij locals populair zijn.
  • Je hebt genoeg inspiratie voor leuke activiteiten, voor zowel overdag als ‘s avonds.

Nu aanmelden 

Na mijn online city consult

Haal jij dus het beste uit jouw bezoek aan Barcelona

Aan de hand van 10 tips om je bezoek aan Barcelona mee te vullen, ontdek je de persoonlijke favorieten van een échte local en kun je zelf bepalen wat bij je past en wat je zou willen gaan ontdekken.

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar z’n eigen authentieke Barcelona-ervaring. Mijn online consult is NIET voor degenen die Barcelona door en door kennen of al precies weet waar ze moeten zijn.

Deze mensen gingen je al voor!

Ik doe mee! 

Wie ben ik?

Ik ben Annebeth, van origine historica en journaliste en ik kwam in 2002 in Barcelona terecht tijdens mijn studie. Het was liefde op het eerste gezicht en dus ben ik gebleven om mijn droom achterna te gaan: van de stad mijn werk maken. Ik wilde niks liever dan Barcelona écht leren kennen en begrijpen en mijn tips met anderen delen.

  • Ruim 20 jaar in Barcelona
  • Auteur van +500 artikelen over de stad
  • én van +10 reisgidsen over Barcelona
  • Nam +500 Barcelonagangers mee op pad
  • 15 jaar blogger over Barcelona

Wat kun je verwachten

Tijdens mijn gratis online city consult deel ik in ongeveer 40 minuten precies wat je moet weten over Barcelona om eenmaal ter plekke op en top te kunnen genieten van de stad.

Natuurlijk ontvang je van mij persoonlijke tips om het lokale en authentieke Barcelona te beleven.

Na het bijwonen van mijn online city consult en met de aanvullende info en tips die je via e-mail ontvangt, kun je heel makkelijk zelf een planning voor je bezoek maken, zodat je het maximale uit je verblijf haalt!

Dit wil ik!