Op zoek naar een local in een andere stad?

Regelmatig krijg ik van klanten en volgers de vraag of ik misschien ook een local ken in…een andere stad. Iemand die de beste tips deelt, weet waar je wel of niet moet gaan eten en je helpt met de leukste tours door de stad.

Hieronder een lijstje met locals die net als ik op hun eigen persoonlijke manier stedentrippers, groepen en andere bezoekers van volledige programma’s, insider tips en praktische informatie voorzien.

Suzie in Valencia

Hola, ik ben Suzie Añon y Garcia en ik ben jouw gepassioneerde Valencia-expert! Als gelicenseerde stadsgids en eigenaar van Tours in Valencia, sta ik klaar om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Bij Tours in Valencia bieden we een scala aan leuke tours en activiteiten voor individuele reizigers. Denk hierbij aan fietstours, audiotours, tapastours en inspirerende workshops. Voor groepen denken we graag mee over het programma en kunnen we alles organiseren, van busvervoer tot bijzondere evenementen.

Als liefhebber van lekker eten en drinken en als sommelier, breng ik graag de culinaire schatten van Valencia onder de aandacht tijdens onze tours. 

Bovendien heb ik een handige en gratis app genaamd “Valencia Tips” ontwikkeld, waarin ik talloze aanbevelingen heb gebundeld om jouw verblijf in deze prachtige zonnige stad nog aangenamer te maken.

Met mijn insider tips en lokale contacten help ik je graag deze fantastische stad te beleven. Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen als je van plan bent om Valencia te bezoeken. Meer info