Vakantiehuis in Barcelona

Barcelona is een stad met maar weinig huizen. Toch kan ik me goed voorstellen dat je een stedentrip zou willen combineren met een vakantie in een fijne villa of een woning met tuin, bijvoorbeeld omdat je met een groot gezin, of twee gezinnen reist. Daarom een selectie van vakantiehuizen in of dicht bij de stad.

Casa Rosa (tot 12 personen)

Casa Rosa is een ruime, mooie en gezellige woning in het rustige deel van de buurt Sants-Montjuïc in Barcelona. Het huis telt zes slaapkamers en een ruime woonkamer en is maximaal geschikt voor 12 personen. Daarnaast heeft Casa Rosa een terras en een openluchtzwembad voor alleengebruik.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Casa Rosa

Casa Azul (tot 8 personen)

Casa Azul een gezellig vakantiehuis aan de rand van Barcelona. Casa Azul is comfortabel ingericht en heeft woon/eetkamer, 3 slaapkamers, een open keuken, een terras, een buitendouche (voor alleengebruik) en een openluchtzwembad (voor alleengebruik). Het vakantiehuis ligt dicht bij een supermarkt, metro- en bushalte.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Casa Azul

Purple House (tot 12 personen)

Purple House ligt ook aan de rand van Barcelona. Dit gezellige vrijstaande huis telt vijf slaapkamers, waaronder een kamer met vier eenpersoonsbedden en is geschikt voor groepen tot 12 personen. Het huis is mooi, licht,  comfortabel ingericht en het is rustig gelegen. Purple House beschikt over een openluchtzwembad en buitendouche voor alleengebruik. Verder ligt het dichtbij een supermarkt en bushalte.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Purple House

Casa Verde (tot 12 personen)

Het gezellige Casa Verde is rustig gelegen in de mooie wijk Pedralbes. De woning heeft uitzicht over de zee, over de tuin en over de stad Barcelona. Casa Verde zelf beschikt over een openluchtzwembad, een riante tuin, een buitendouche en een barbecue. Het vakantiehuis telt zes slaapkamers, één badkamer, een woon/eetkamer en een keuken met vier kookplaten.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Casa Verde

Vila Joaquina (tot 9 personen)

Dit vakantiehuis ligt in een gemeente in de buurt van Barcelona en is gezellig ingericht. Het huis heeft 4 slaapkamers, een woon/eetkamer met open haard, een keuken en 2 badkamers. Buiten is er een ruim openluchtzwembad met een tuin. Niet ver van de vakantiewoning zit het strand. Ook ligt het vakantiehuis dichtbij een supermarkt, bushalte en zijn er verschillende attracties in de buurt.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Vila Joaquina

Blanca (tot 10 personen)

Dit mooie en gezellige vrijstaande huis in de stad zelf is perfect geschikt voor groepen 10 personen. Het huis staat in een rustige omgeving en beschikt over 4 slaapkamers, 1 badkamer, een open keuken een een eet/woonruimte. Verder heeft Casa Blanca nog een openluchtzwembad voor alleengebruik.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Blanca

Casa de Pescadores (tot 7 personen)

Dit eenvoudige, maar gezellig ingerichte vakantiehuis is gelegen in een van de kustplaatsen in de buurt van Barcelona op zo’n tweehonderd meter van het strand. Je hebt toegang tot het strand via een ondergrondse passage. Er is één slaapkamer, een eet/woonkamer met 2 tweepersoons divanbedden, een open keuken en een badkamer.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Casa de Pescadores

Sant Felip (tot 6 personen)

Sant Felip is een eenvoudig ingericht vakantiehuis in de gemeente Masnou even buiten Barcelona. Het huis heeft 3 slaapkamers, een woon/eetkamer, een keuken en een badkamer. Buiten het huis is er een gezellige tuin en een garage voor alleengebruik. Dit vakantiehuis ligt op maar 100 meter van het strand, verder zijn er nog een station en supermarkt op loopafstand. Op het station kun je de trein nemen naar Barcelona. In een minuut of twintig zit je in hartje stad. 

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Sant Felip