Gaudí Experience (4D)

Kijk met andere ogen naar Antoni Gaudí, dé meester van de modernistische architectuur. Tijdens een spectaculaire, interactieve 4D-voorstelling op een Scope-scherm, word je ondergedompeld in Gaudí’s creatieve wereld, omgeven door raadsels en mysteries. Voor kinderen is deze 4D-experience erg leuk en de perfecte manier om Gaudí te leren kennen.

Ticket reserveren

Gaudí ExperienceTickets, openingstijden en openbaar vervoer
TicketsVolwassenen: €9,00 Nu online reserveren
Kinderen van 7-12 jaar: €7,50 Nu online reserveren
Kinderen van 4-6 jaar: gratis
AdresCarre Larrard 41 (Gràcia)
Openbaarvervoer / metroMetro: Vallcarca of Lesseps (L3)
Hop-on Hop-off bus
OpeningstijdenDagelijks ieder half uur voorstellingen (gesloten op 25 december en 6 januari) vanaf 10.00 of 10.30 uur tot 17.00 of 19.00 uur, afhankelijk van het seizoen.

Inhoud

Wat is de Gaudí Experience?

Tijdens deze indrukwekkende experience reis je mee op bewegende stoelen met speciale effecten. Je vliegt letterlijk door de werkplaats van Gaudí en je ontdekt hoe hij zich liet inspireren door de natuur: van een dak dat lijkt op een drakenhuid tot aan een woud dat verandert in de hoge torens van de Sagrada Família. Ook zie je hoe Gaudí zijn beroemdste gebouwen zoals Park GüellCasa Battló en Casa Milà heeft ontworpen.

De 4D-filmervaring duurt tien minuten. Nadat je de bijzondere film hebt beleefd kan je nog veel meer te weten komen over Gaudí in de naastgelegen ruimte. Hier wordt nog meer uitgelegd over zijn ontwerpproces en zijn creaties, onder andere door een interactief scherm en twee van zijn beroemde werken die hier zijn nagebouwd.

Meer tips wat te doen met kinderen of tieners? Klik dan op de links en ontdek mijn tips!

Tickets

Je kunt de goedkoopste tickets gemakkelijk via deze link bestellen en betaal veilig via IDeal of Bancontact, in het Nederlands. Met de tickets krijg je toegang tot de exhibitie én de 4D-film. Voor volwassenen kost een ticket €9,00 en voor kinderen tussen de 7-12 jaar €7,50. Kinderen tussen de 4-6 jaar mogen gratis naar binnen.

Ticket reserveren

Praktische informatie

Adres

Carrer Larrard 41 (Gràcia)

Prijzen

  • Volwassenen €9,00
  • Kinderen 7-12 jaar €7,50
  • Kinderen 4-6 jaar Gratis

Openingstijden

  • November-maart: elke dag 10.00-17.00 uur
  • April-juni & september-oktober: elke dag 10.00-18.30 uur
  • Juli-augustus: elke dag 10.00-20.00 uur

Gesloten op 25 december en 6 januari.

Hoe kom je bij de Gaudí Experience?

Met de metro kom je gemakkelijk bij de Gaudí Experience. Je kunt de groene lijn (L3) pakken en uitstappen bij de halte Vallcara of Lesseps. Vanaf daar kun je een kwartiertje lopen of kun je de buslijnen 116 of 24 pakken.

De Hop-on Hop-off bus stopt bij Park Güell, dit is op 2 minuten loopafstand van de Gaudí Experience.