Gaudí Experience (4D)

Kijk met andere ogen naar Antoni Gaudí, dé meester van de modernistische architectuur. Tijdens een spectaculaire, interactieve 4D-voorstelling op een Scope-scherm, word je ondergedompeld in Gaudí’s creatieve wereld, omgeven door raadsels en mysteries. Wij raden deze experience met name voor kinderen aan.

Koop direct je tickets voor de Gaudí 4D Experience

Wat kun je verwachten?

Reis mee op bewegende stoelen met speciale effecten en surround sound. Ontdek hoe Gaudí zich liet inspireren door de natuur: van een dak dat lijkt op een drakenhuid tot aan een woud dat verandert in de hoge torens van de Sagrada Familia.

De 4D-filmervaring duurt tien minuten, maar je kunt onbeperkt door de andere zaal lopen, met interactieve beeldschermen en prachtige modellen van Gaudí’s werken.

Details

  • Dagelijks ieder half uur voorstellingen (gesloten op 25 december en 6 januari) vanaf 10.00 of 10.30 uur tot 17.00 of 19.00 uur, afhankelijk van het seizoen.
  • Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar oud.
  • Groepen van maximaal 10 personen.
  • Vlak bij de ingang van Park Güell aan de carrer d’Olot. De Bus Turístic stopt in de buurt en je kunt er ook met de metro komen (L3 halte Vallcarca of Lesseps).

Prijzen

€7,50 kinderen 6-13 jaar
€9,00 volwassenen

Koop nu je tickets voor de Gaudí 4D Experience