Huur een 2-zitsauto van GoCar

De opvallende gele tweezitsautootjes met open dak en drie wielen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Barcelona. Met GoCar leer je de stad (op een niet al te vermoeiende manier!) kennen en kun je zelf bepalen waar en wanneer je een pauze inlast. Neem plaats in het wagentje en laat je langs de leukste bezienswaardigheden leiden door de stem die ingebouwd zit in het GPS-systeem.

 • Ontdek Barcelona op jouw manier! Maak zoveel stops als je maar wilt.
 • Keuze uit 5 voorgeprogrammeerde routes
 • Het slimme GPS systeem maakt verdwalen onmogelijk
 • Een aanrader voor gezinnen met (grotere) kinderen en stellen
 • Gratis volle tank inbegrepen

Nu reserveren

Inhoud

Wat kun je verwachten?

Er zijn vijf verschillende tours beschikbaar. Ga jij voor de zestig minuten durende highlights-tour, waarbij je langs de Sagrada Família, Gaudí’s huizen op de Passeig de Gràcia, de Rambla, de oude haven, de oude visserswijk Barceloneta en het strand wordt geleid?

Als je wat langer de tijd hebt, kies dan voor de Barcelona Experience route die je onder andere naar de Montjuïc brengt. Een andere optie is de route van Gaudí, waarbij je de belangrijkste werken van de Catalaanse architect leert kennen, zoals de Sagrada Família, Park Güell en de huizen op de Passeig de Gràcia. Deze tours duren allebei 3 uur. Voor de strand- en shop liefhebbers is er ook nog een tour die je langs de stranden en leuke shopping centers brengt.

Wie er echt geen genoeg van kan krijgen, kan ook kiezen voor de negen uur durende hele dag tour. Deze is een combinatie van de Barcelona Experience, Beach and shopping én de Gaudí tour! Als je alles wilt zien op 1 dag is dit dé tour voor jou!

Liever een persoonlijke gids naast je? Informeer bij GoCar voor de mogelijkheden.

Wie zich als een echte local door de stad wil verplaatsen, huurt natuurlijk een scooter. En wie daarbij ook nog een beetje hip voor de dag wil komen, gaat naar Vesping, waar stoere exemplaren van het Italiaanse merk Vespa worden verhuurd. De oranje scootertjes brengen je binnen no-time naar alle bezienswaardigheden van de stad. Met de wind door je haren en je geliefde, een vriend of familielid achterop, kan de vakantie niet meer stuk.

Tickets voor GoCars

Je kunt je tickets via deze website kopen. Hieronder volgt een overzicht met de prijzen voor de tours.

Barcelona Experience: €50
Beach and shopping: €50
Discover Gaudí: €50
Hele dag tour: €74

Nu reserveren

Praktische informatie

  • Tours zijn niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in het Engels, Duits en Spaans
  • Keuze uit 5 verschillende routes, gaande van ongeveer 1 uur tot een hele dag
  • De bestuurder moet minstens 21 jaar zijn, de bijrijder minstens 7
  • Je hebt een rijbewijs nodig
  • Een volle tank is bij de prijs inbegrepen
  • Helmen zijn beschikbaar
  • Ook geschikt voor mensen met fysieke beperking
  • Elektrische GoCars beschikbaar

Meer informatie over GoCar Tours Barcelona

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis