Huur een 2-zitsauto van GoCar

De opvallende gele tweezitsautootjes met open dak en drie wielen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Barcelona. Met GoCar leer je de stad (op een niet al te vermoeiende manier!) kennen en kun je zelf bepalen waar en wanneer je een pauze inlast.

Meer informatie over GoCar Tours Barcelona

Neem plaats in het wagentje en laat je langs de leukste bezienswaardigheden leiden door de stem die ingebouwd zit in het GPS-systeem.

Wie zich als een echte local door de stad wil verplaatsen, huurt natuurlijk een scooter. En wie daarbij ook nog een beetje hip voor de dag wil komen, gaat naar Vesping, waar stoere exemplaren van het Italiaanse merk Vespa worden verhuurd. De oranje scootertjes brengen je binnen no-time naar alle bezienswaardigheden van de stad. Met de wind door je haren en je geliefde, een vriend of familielid achterop, kan de vakantie niet meer stuk.

Wat kun je verwachten

Er zijn vier tours beschikbaar. Ga je voor de zestig minuten durende highlights-tour, waarbij je langs de Sagrada Família, Gaudí’s huizen op de Passeig de Gràcia, de Rambla, de oude haven, de oude visserswijk Barceloneta en het strand wordt geleid? Als je wat langer de tijd hebt, kies dan voor de route door het Barcelona van de Olympische Zomerspelen (El Born, El Raval en de Montjuïc, waar de Spelen van 1992 werden gehouden), of voor de route van Gaudí, waarbij je de belangrijkste werken van de Catalaanse architect leert kennen, zoals de Sagrada Família, Park Güell en de huizen op de Passeig de Gràcia. Deze tours duren allebei 2,5 uur.

Wie er echt geen genoeg van kan krijgen, kan ook kiezen voor de vijf uur durende FC Barcelona Special Tour, inclusief een bezoek aan het museum van Barça.

Liever een persoonlijke gids naast je? Informeer bij GoCar voor de mogelijkheden.

Details

  • Tours zijn niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in Engels, Duits en Spaans
  • De bestuurder moet minstens 21 jaar zijn, de bijrijder minstens 7
  • Een volle tank is bij de prijs inbegrepen
  • Helm beschikbaar
  • Ook geschikt voor mensen met fysieke beperking
  • Elektrische GoCars beschikbaar

Prijzen

Highlights Tour: €19
Olympisch Barcelona: €39
Discover Gaudí: €39

Meer informatie over GoCar Tours Barcelona

De situatie nu in Barcelona: de laatste updates van het Barcelonatips-teamVerder lezen