Touren met hippe vespa’s

Wie zich als een echte local door de stad wil verplaatsen, huurt natuurlijk een scooter. En wie daarbij ook nog een beetje hip voor de dag wil komen, gaat naar Vesping, waar stoere exemplaren van het Italiaanse merk Vespa worden verhuurd.

De oranje scootertjes brengen je binnen no-time naar alle bezienswaardigheden van de stad. Met de wind door je haren en je geliefde, een vriend of familielid achterop, kan de vakantie niet meer stuk.

Reserveer hier

Handig: GPS-routes

Kaartlezen en tegelijkertijd op de drukke weg letten, dat schiet natuurlijk niet op. Gelukkig heeft de organisatie van Vesping daar iets op bedacht: in het GPS-systeem van de scooters zijn drie verschillende routes geregistreerd. De Beach Tour brengt je onder andere langs de olympische haven, het strand van Bogatell, Poblenou en de Torre Glòries. Kies je voor de Gaudí Tour, dan word je langs negen bezienswaardigheden geleid waar de Catalaanse architect een steentje (of heel veel steentjes) aan heeft bijgedragen, en pik je ondertussen ook even het voetbalstadion van FC Barcelona mee. De Olimpic Tour, ten slotte, gaat onder meer door de leuke wijken El Born en Barceloneta, langs het Olympisch Stadion en een stukje over de Montjuic.

Details

  • 50 cc automatische scooters.
  • Slot en helm (voor chauffeur en eventuele passagier) bij de prijs inbegrepen.
  • Huren kan vanaf 55 euro.
  • Eerste tank benzine is gratis.
  • Minimum leeftijd 21 jaar.
  • Europees rijbewijs verplicht

Prijzen

6 uur: €55,00 Reserveer hier
24 uur: €75,00 Reserveer hier

Reserveer hier

Meer informatie over Vespa-scooter verhuur