Interactieve wandelroute in Barcelona: Zon, zee, strand en geheimen in Barceloneta

Verken de sfeervolle wijk Barceloneta in Barcelona, met behulp van een self-guided interactieve wandelroute. Ontdek de belangrijkste monumenten, leer over de invloed van de Olympische Spelen op Barcelona en ga op ontdekkingstocht naar verborgen details in de kronkelende straatjes die je naar de haven en het strand leiden. Leer meer over de nieuwe sporten die in 1992 werden geïntroduceerd, lees over het laatste optreden van Freddie Mercury, ontmoet de mascotte van het evenement en bewonder een kunstwerk gemaakt door een internationaal bekende artiest.

Boek direct de interactieve wandelroute

Inhoud

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze self-guided interactieve wandelroute door de wijk Barceloneta zet je je zintuigen op scherp. Je beleeft de stad op een nieuwe manier en vindt verborgen details overal om je heen terwijl je je eigen gids bent. Of je Barcelona al vaker bezocht hebt of de stad voor het eerst bezoekt, deze ervaring opent een nieuwe wereld vol verborgen details en verrassingen. Met deze interactieve wandeling ben je verzekerd van een frisse kijk op de stad!

Gedurende deze wandeling zijn er 10 raadsels om op te lossen. Je start op het plein Plaça de Joaquim Xirau (Gótico) en eindigt op Platja de Sant Miquel (strand). Er zijn verschillende bezienswaardigheden die je gaat ontdekken tijdens de trail: Flaneer door de chique jachthaven Port Vell, proef de fijne sfeer in de gezellige straten van Barceloneta, leer wat de impact van de Olympische Spelen ’92 op de stad was en nog steeds is, geniet op een terras in een van de de sfeervolle pleintjes in Barceloneta en wandel over het heerlijke strand.

Al mijn tips voor activiteiten met groepen? Check dan mijn pagina met alle mogelijkheden voor groepen, bedenk het en ik kan je helpen!

Details en prijzen

De wandeling is geschikt voor teams van 1-5 personen en duurt 1,5-2 uur. De interactieve wandelroute kost €24,00 per groep van 1-5 mensen.

Koop hier direct

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis