Kookworkshop

Tijdens een kookworkshop werk je samen, leer je alles over de lokale keuken en achteraf eet je al dat lekkers natuurlijk op. Een aanrader!

Inhoud

Paellaworkshop

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer je de perfecte paella maken. Maar daar begint het niet mee: eerst ga je met de chef-kok de prachtige Boquería markthal op om samen de ingrediënten te kopen. Naast de paella leer je ook sangria maken en er zitten gratis tapas voor tijdens het koken bij de workshop inbegrepen. Dit alles is in het Engels. Boeken kan via deze link.

Groepkookworkshops met competitie-element

Voor groepen bied ik verschillende opties aan. Zo kan je paella, tapas, ceviche of zelfs cocktails leren maken. Leuk voor groepen is dat er een competitie-element mogelijk is. Zo kun je in teams worden opgedeeld en wordt er aan het eind bepaald wie de lekkerste maaltijd heeft bereid, super leuk! Natuurlijk zijn drankjes inbegrepen en het kan zelfs worden uitgebreid met een open bar.

Ik krijg altijd alleen maar goede verhalen terug over deze kookworkshops, dus zeker een aanrader. Boeken kan door mij te mailen op [email protected]