8 activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Net even een wat specialer vrijgezellenfeest organiseren? Hoe leuk om dat te doen in het buitenland en in het speciaal: Barcelona! Met de zon, het strand en het bruisende centrum is deze stad zeker geschikt voor een onvergetelijke bachelorette of bachelorparty. De stad biedt dan ook veel verschillende activiteiten waardoor het voor elke vrijgezel een onvergetelijke herinnering zal zijn. In dit artikel heb ik mijn favoriete activiteiten voor vrijgezellenfeesten op een rij gezet.

Inhoud

Tip: Bestel nu je kaartjes online, ontloop de wachtrij en betaal minder!

Via deze link kun je groeptickets voor de bezienswaardigheden zoals de Sagrada Família, Camp Nou of Parc Güell kopen. Dit kan voor groepen vaak niet via de reguliere verkoopkanalen, maar via deze website wel. En je krijgt ook nog korting!

Kookworkshop

Een bezoek aan Barcelona is natuurlijk niet compleet zonder tapas en paella te hebben gegeten. Jezelf helemaal onderdompelen in het culinaire Spanje kan door de paella en tapas zelf te maken.

De kookworkshops die ik voor jullie kan regelen zijn perfect voor vrijgezellenfeesten omdat er onder begeleiding van enthousiaste chefkoks in competitie wordt gestreden voor de beste creatie. Je kunt kiezen om traditionele Spaanse tapas te maken zoals onder andere de bekende patatas bravas, maar ook om verschillende soorten paella’s te gaan maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden én een voordelige open bar behoort ook tot de opties. Wellicht geen gek idee voor een vrijgezellenfeest! Mail me vrijblijvend op [email protected] om de kookworkshop voor jouw vrijgezellenfeest te regelen.

Treasure hunt

Een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen is door een treasure hunt te doen. Dit is eigenlijk een escape room, maar bij een treasure hunt speelt zich dit buiten af. Het wordt ook wel een city game genoemd. Zo’n speurtocht bestaat uit verschillende uitdagende puzzels en raadsels die opgelost moeten worden door de stad heen. Dit alles wordt begeleid door een Nederlandstalige gamemaster.

Op deze manier leer je de stad op een andere manier kennen en zeker ook elkaar. Door met je eigen team zo snel mogelijk alle puzzels en raadsels op te lossen, wordt iedereen extra fanatiek en wordt het een echte competitie!

Boek via deze link met kortingscode BARCELONATIPS en krijg 10% korting.

Cocktail workshop

Altijd al zelf willen leren hoe je een goede cocktail maakt? Dit is je kans. Hierbij kan je kijken wie stiekem de beste cocktails kan maken en er vervolgens van genieten in de Spaanse zon.

De cocktailworkshop die ik voor jullie kan regelen is perfect voor vrijgezellenfeesten. In deze workshop ga je onder leiding van een expert drie verschillende cocktails maken. Deze cocktails worden gemaakt aan de hand van verschillende soorten dranken en ingrediënten die je later onder het genot van een hapje met elkaar gaat opdrinken.

Deze workshop is eventueel ook mogelijk in combinatie met de tapas en paella workshop. De duur van de workshops zal dan wat korter zijn. Mocht je hier interesse in hebben, mail me gerust naar [email protected]. Dan help ik je verder met het regelen van deze workshop.

Naast deze activiteiten, kan ik met mijn uitgebreide netwerk hier in Barcelona nog veel meer regelen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in deze mooie stad. Mail me gerust op [email protected], dan help ik verder om alles te regelen!

Limousine

Wil je je het vrijgezellenfeest extra luxe maken? Dat kan! Opgehaald worden door een limousine bij het vliegveld of een rondrit door de stad maken met stops om foto’s  te maken: via deze link boek je het gemakkelijk.

Een glaasje cava en hapjes zijn inbegrepen. Dit maakt het luxe gevoel nog groter en helemaal geschikt voor een vrijgezellenfeest!

Fietstour

Barcelona ontdekken kan op veel verschillende manieren, maar de leukste manier om dat te doen is op de fiets. Dit kan via een op maat gemaakte fietstour. Hierbij fiets je niet achter een enorme groep andere mensen aan, maar heb je een privé tour met je eigen groep onder begeleiding van een Nederlandstalige gids die als echte local alles vertelt over de stad.

De fietstour kan ook in combinatie met verschillende tapas-stops. Hierbij kijkt de gids op basis van eigen ervaringen wat de leukste tapas barretjes in Barcelona zijn om tussen het fietsen door even te genieten van een hapje en een drankje in de Spaanse zon.

Yoga

De ochtend relaxt beginnen met elkaar? Dan is een yogales een goed idee! Onder leiding van een Nederlandstalige instructrice gaan jullie 60 minuten genieten van de yogales in bijvoorbeeld het park of op het strand.

Mocht je hier interesse in hebben, mail me gerust naar [email protected]. Dan help ik je verder met het regelen van deze yoga les.

Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan sup yoga. Hierbij is de yoga op een sub board op de zee. Door de golven maakt het de yoga les extra moeilijk omdat je snel in de zee beland. Dit zorgt voor veel lol binnen de groep. In de vele maanden dat de zon hier in Barcelona schijnt is dat natuurlijk heerlijk.

Boottocht

De kust van Barcelona bekijken vanaf het water? Dat kan met een groot aanbod van verschillende mooie boottochten. De boottochten die ik aan zou raden voor een vrijgezellenfeest zijn de volgende:

De bovenste twee boottochten zijn bedoeld voor privé groepen, dus ideaal om heerlijk samen met je eigen groep te genieten van de boottocht. De zonsondergang tour is gezamenlijk met andere mensen, maar dat maakt de beleving van de ondergaande zon zeker niet minder!

Picknick

Na een dag shoppen of rondgewandeld te hebben door de stad toch wel trek gekregen? Hoe leuk is het om een pauze te houden in Parc de la Ciutadella en zelf heerlijke hapjes en drankjes mee te nemen.

Dit park is erg groot en er is altijd veel leven, zeker op de zonnige dagen. Ook veel locals zijn hier vaak te vinden. Er wordt muziek gemaakt, er zijn mensen die dansen en ook verschillende sportklasjes zijn hier te vinden. Daarnaast is het een heerlijke plek om de beste plaatsen in de zon te bemachtigen.

Geen tijd om zelf hapjes en drankjes te kopen? Ik kan het voor je regelen. Op deze manier hoeven jullie geen eten, drinken en borden te regelen. Mocht je hier interesse in hebben, mail me gerust naar [email protected].

Extra tip: in de zomermaanden is het ook met zonsondergang erg mooi om te picknicken in het park!

Drankjes doen

Na een dag vol met activiteiten zin in een drankje? In de volgende artikelen geef ik tips over de leukste barretjes en clubs:

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis