Treasure Hunt

Treasure hunts zijn de perfecte groepsactiviteit. Met zo’n outdoor puzzeltocht leer je elkaar beter kennen, heb je veel lol samen en ontdek je ook meteen de stad. Eigenlijk een escape room maar dan buiten in het prachtige oude centrum van zonnig Barcelona!

Mail mij vrijblijvend op [email protected] als je meer informatie wilt of een treasure hunt wil boeken.

Inhoud

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze city game ga je met je groepje vrienden, collega’s of je familie op zoek naar een verborgen object of geheime schat. Op verschillende plekken in de stad zijn er uitdagende puzzels op te lossen waarbij de stad en haar gebouwen worden betrokken. Tijdens het spel maak je gebruik van blacklights, ontcijfer je geheime codes en voel je je een echte Sherlock! Ooit een enigmadecodeermachine of cryptex zoals in de Da Vinci Code in je handen gehad? Dit is je kans!

Natuurlijk weet je de route van tevoren niet, dus dat is ook onderdeel van het avontuur. Er zijn verschillende treasure hunts in meerdere thema’s beschikbaar. Het zoeken naar het einddoel is dus altijd onderdeel van een spannend verhaal. Zo speelt een verhaal zich af rondom de kunstenaar Picasso en een andere gaat over de ontdekkingsreiziger Columbus.

Als je met meer dan 10 personen bent, wordt de groep opgesplitst in twee teams. Je racet dan tegen elkaar in een spannende wedstrijd. Deze competitie is een element wat altijd super goed werkt! Wie is het slimst en snelst? Maar vooral: wie kan er het beste samenwerken?

En wat mij zelf erg aanspreekt aan deze city game is dat het volledig offline is! Geen mobiele telefoons of apps, alles gaat met fysieke materialen en de route loop je bijvoorbeeld met een echt kompas en kaart. We zitten natuurlijk al veel op onze telefoons, dus heel fijn om tijdens deze activiteit volledig met elkaar in het echt te moeten overleggen en samenwerken.

Geïnteresseerd? Mail mij dan vrijblijvend op [email protected] voor meer informatie of om de treasure hunt te boeken.

Details en prijzen

Meedoen met de treasure hunt kan vanaf 6 personen. Ga je met je hele bedrijf of voetbalclub op pad? Geen probleem: de maximale groepsgrootte is 200 personen. Natuurlijk worden de groepen opgedeeld, dus je zal nooit met meer dan 10 personen in een groepje zitten. De groepen zijn altijd volledig privé, dus je zult nooit met een ander gezelschap worden gemixt.

De treasure hunts duren ongeveer 2 uur, ze zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur ’s avonds boekbaar en je kunt al een treasure hunt spelen vanaf €35 per persoon.

De game masters die de treasure hunt begeleiden kunnen dit doen in het Nederlands, Engels of Spaans. Handig als je met een internationaal gezelschap op pad gaat.

Onze partner die deze treasure hunts organiseert heeft al meer dan 7 jaar ervaring en ik krijg altijd alleen maar geweldig positieve feedback over hoe leuk het was. Zeker een aanrader dus!

Wil je meer informatie of een treasure hunt boeken? Mail mij dan vrijblijvend op [email protected].