Outdoor Escape Room

Houd je van het oplossen van puzzels en ben je fan van escape rooms? Dan is de treasure hunt de Goudroof precies wat voor jou om samen te doen met familie, vrienden of of collega’s! Deze outdoor escape room speelt zich buiten af in het centrum en draait om het vinden van het goud. Lukt het jou om de code te kraken zonder gepakt te worden?

Boek hier met kortingscode BARCELONATIPS

Wat houdt de Goudroof in?

Bij de Goudroof is het aan jou om het gestolen goud te vinden. Aan het begin krijg je als groep een koffer mee met alle aanwijzingen om de missie te volbrengen. De opdrachten die gedaan moeten worden om de code te kraken, zijn verspreid over het centrum. De raadsels zijn heel divers en uitdagend, maar niet frustrerend moeilijk. Verder verklap ik natuurlijk niet teveel. 😉

Wat mij zelf ook aanspreekt aan deze city game is dat het volledig offline is! Geen mobiele telefoons of apps, alles gaat met fysieke materialen. We zitten natuurlijk al veel op onze telefoons, dus perfect om tijdens deze activiteit volledig met elkaar in het echt te moeten samenwerken.

Qua niveau is het absoluut geschikt voor gezinnen met kinderen, vriendengroepen en collega’s. Hier vind je meer van mijn tips wat te doen met kinderen of tieners in Barcelona!

De Goudroof kan gespeeld worden in een groep van 2 tot 6 personen. Gemiddeld duurt de Goudroof 2 uur, maar je hebt 3 uur om het goud te vinden.

Houd je van spelletjes spelen? Ik ook! En helemaal leuk op vakantie, op het terras of in het park. Bekijk deze website voor tips voor de leukste spellen om op vakantie te spelen.

Waar speelt de Goudroof zich af?

De Goudroof begint in de wijk El Born. Hier wordt je ontvangen en krijg je de koffer met de aanwijzingen overhandigd. Na een korte uitleg gaat het avontuur beginnen. Ben je er klaar voor?

Een groot voordeel aan deze treasure hunt boven een escape room vind ik dat alles zich buiten afspeelt. Lekker buiten in het zonnetje en je ziet de prachtige oude stad tijdens het spel.

Wat kost de Goudroof?

De Goudroof kost normaal gesproken €85 per groep, maar met de code BARCELONATIPS krijg je €10 korting! Te boeken via onze partner Xventura via deze link. Vergeet niet de kortingscode BARCELONATIPS te vermelden om je €10 korting te verzilveren.

Ben je met een grotere groep? Check dan deze pagina voor de Treasure Hunts met gamemaster die geschikt zijn voor grotere groepen, ook super leuk! Perfect voor met collega’s of grotere vriendengroepen.

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis