Outdoor Escape Room

Houd je van het oplossen van puzzels en ben je fan van escape rooms? Dan is de treasure hunt de Goudroof precies wat voor jou om samen te doen met familie, vrienden of of collega’s! Deze outdoor escape room speelt zich buiten af in het centrum en draait om het vinden van het goud. Lukt het jou om de code te kraken zonder gepakt te worden?

Boek hier met kortingscode BARCELONATIPS

Wat houdt de Goudroof in?

Bij de Goudroof is het aan jou om het gestolen goud te vinden. Aan het begin krijg je als groep een koffer mee met alle aanwijzingen om de missie te volbrengen. De opdrachten die gedaan moeten worden om de code te kraken, zijn verspreid over het centrum. De raadsels zijn heel divers en uitdagend, maar niet frustrerend moeilijk. Verder verklap ik natuurlijk niet teveel. 😉

Wat mij zelf ook aanspreekt aan deze city game is dat het volledig offline is! Geen mobiele telefoons of apps, alles gaat met fysieke materialen. We zitten natuurlijk al veel op onze telefoons, dus perfect om tijdens deze activiteit volledig met elkaar in het echt te moeten samenwerken.

Qua niveau is het absoluut geschikt voor gezinnen met kinderen, vriendengroepen en collega’s. Hier vind je meer van mijn tips wat te doen met kinderen of tieners in Barcelona!

De Goudroof kan gespeeld worden in een groep van 2 tot 6 personen. Gemiddeld duurt de Goudroof 2 uur, maar je hebt 3 uur om het goud te vinden.

Waar speelt de Goudroof zich af?

De Goudroof begint in de wijk El Born. Hier wordt je ontvangen en krijg je de koffer met de aanwijzingen overhandigd. Na een korte uitleg gaat het avontuur beginnen. Ben je er klaar voor?

Een groot voordeel aan deze treasure hunt boven een escape room vind ik dat alles zich buiten afspeelt. Lekker buiten in het zonnetje en je ziet de prachtige oude stad tijdens het spel.

Wat kost de Goudroof?

De Goudroof kost normaal gesproken €69 per groep, maar met de code BARCELONATIPS krijg je €10 korting! Te boeken via onze partner Xventura via deze link. Vergeet niet de kortingscode BARCELONATIPS te vermelden om je €10 korting te verzilveren.

Ben je met een grotere groep? Check dan deze pagina voor de Treasure Hunts met gamemaster die geschikt zijn voor grotere groepen, ook super leuk! Perfect voor met collega’s of grotere vriendengroepen.