TOURS, EXCURSIES EN ANDERE ACTIVITEITEN

Een fietstour, een treasure hunt, een kabelbaanritje of een wandeling met gids: in Barcelona is altijd wat te doen en het aanbod is enorm. Voor degenen die door de bomen het bos niet meer zien, heb ik een selectie gemaakt. Natuurlijk vind je hieronder mijn eigen aanbod, maar ook mijn persoonlijke favorieten. 

Lees ook: Top 20 – Wat te doen in Barcelona

Fietstour met (NL) gids

Maak een fietstour met Nederlandstalige gids door Barcelona en ontdek het beste van de stad. Op maat gemaakt en privé. Vanaf €31,50.

Gratis Online city consult

Tijdens mijn gratis online city consult deel ik precies wat je moet weten over Barcelona om eenmaal ter plekke te kunnen genieten van de stad.

Treasure hunt

Puzzels oplossen Treasure hunt Explorer

Ben je met een groep vrienden of collega’s en wil je op een Barcelona ontdekken tijdens deze outdoor espape room? Dan is een Treasure hunt wat voor jullie.

Kabelbaan naar Montjuïc

kabelbaan Montjuic Barcelona

De Telefèric de Montjuïc is een kabelbaan boven op de berg de Montjuïc. Vanaf de kabellift heb je een fantastisch uitzicht over Barcelona. Kosten: €15.

Self-guided fietstour

Met mijn zelf ontwikkelde route ontdek je in een paar uur tijd de stad op de fiets. Met unieke local tips, op je eigen tempo. Nu €5

Tour Sagrada Familia (NL)

Kunst, kleur, palen, hoog

Wil jij alles weten over dé highlight van Barcelona? Dan is deze tour met Nederlandse gids een aanrader. Prijs: €49,50

Street art tour

Fan van street art? Ik ook! En Barcelona zit vol met geweldige street art. Ik neem je mee op mijn tour, met gids of met een app. Klik hier voor alle details.

Kabelbaan over de haven

Maak een rit met de kabelbaan haven van Barcelona

Laat je naar de heuvel de Montjuïc brengen, terwijl je geniet van fantastische uitzichten over de stad, de haven en de zee. Retour: €20.

Huur een fiets bij El Ciclo

El Ciclo fietsverhuur Barcelona fiets huren

Huur een fiets bij een authentieke, kleinschalige en persoonlijke fietsverhuur in hartje stad. Je zult je ogen uitkijken! Vanaf €7.

De Camp Nou Experience

camp nou

Bezoek het heiligdom van FC Barcelona. Bekijk de kleedkamers, de perszaal en bewonder de trofeeën in het clubmuseum. Prijs: €28,00.

La Pedrera: By night

In kleine groep word je door Casa Milà geleid. Daarna ga je het dak op voor een uniek lichtspektakel met een glas cava. Vanaf €35

De Hop-on Hop-off bus

Lucht, gebouw, buiten, voertuig

Met de Hop-on Hop-off Bus kom je langs vrijwel alle bezienswaardigheden in Barcelona. Stap zo vaak in en uit als je wilt. Vanaf €31.