TOURS, EXCURSIES EN ANDERE ACTIVITEITEN

Een fietstour, een puzzeltocht, een kabelbaan ritje of een wandeling met gids: in Barcelona is altijd wat te doen en het aanbod is enorm. Voor degenen die door de bomen het bos niet meer zien, heb ik een selectie gemaakt. Natuurlijk vind je hieronder mijn eigen aanbod, maar ook mijn persoonlijke favorieten. 

Lees ook: Top 20 – Wat te doen in Barcelona

Fietstour met (NL) gids

Maak een fietstour met Nederlandstalige gids door Barcelona en ontdek het beste van de stad. Op maat gemaakt en privé. Vanaf €31,50.

Gratis Online city consult

Tijdens mijn gratis online city consult deel ik precies wat je moet weten over Barcelona om eenmaal ter plekke te kunnen genieten van de stad.

Treasure hunt: Explorer

Puzzels oplossen Treasure hunt Explorer

Ben je met een grote groep en wil je op een gezellige manier Barcelona verkennen? Dan is de Treasure hunt Explorer wellicht wat voor jullie.

Kabelbaan naar Montjuïc

kabelbaan Montjuic Barcelona

De Telefèric de Montjuïc is een kabelbaan boven op de berg de Montjuïc. Vanaf de kabellift heb je een fantastisch uitzicht over Barcelona. Kosten €12,78.

Self-guided fietstour

Met mijn zelf ontwikkelde route ontdek je in een paar uur tijd de stad op de fiets. Met unieke local tips, op je eigen tempo. Nu €5

Tour Sagrada Familia (NL)

Kunst, kleur, palen, hoog

Wil jij alles weten over dé highlight van Barcelona? Dan is deze tour met Nederlandse gids een aanrader. Prijs: €59,95

Treasure hunt: De Chef

Tapas en aanwijzingen Treasure Hunt

Culinair Barcelona verkennen kan met de Treasure hunt Chef route. Een expeditie vol raadsels, puzzels, hapjes en drankjes.

Kabelbaan over de haven

Maak een rit met de kabelbaan haven van Barcelona

Laat je naar de heuvel de Montjuïc brengen, terwijl je geniet van fantastische uitzichten over de stad, de haven en de zee. Retour: €16,50.

Huur een fiets bij El Ciclo

El Ciclo fietsverhuur Barcelona fiets huren

Huur een fiets bij een authentieke, kleinschalige en persoonlijke fietsverhuur in hartje stad. Je zult je ogen uitkijken! Vanaf €6.

De Camp Nou Experience

camp nou

Bezoek het heiligdom van FC Barcelona. Bekijk de kleedkamers, de perszaal en bewonder de trofeeën in het clubmuseum. Prijs: €28,00.

La Pedrera: By night

In kleine groep word je door Casa Milà geleid. Daarna ga je het dak op voor een uniek lichtspektakel met een glas cava. Vanaf €35

De Hop on Hop Off bus

Lucht, gebouw, buiten, voertuig

Met de Hop On Hop Off Bus kom je langs vrijwel alle bezienswaardigheden in Barcelona. Stap zo vaak in en uit als je wilt. Vanaf €28.