Wandeltour

Ontdek Barcelona met een persoonlijke gids tijdens een op maat gemaakte wandeltour. Ben je benieuwd naar de geheimen van de middeleeuwse stad, op zoek naar de leukste winkelstraten of wil je Barcelona in culinair opzicht beter leren kennen? Een wandeltour is daarvoor bij uitstek geschikt!

    • Ervaar het local Barcelona-gevoelAlsof je met een bekende op stap gaat.
    • Op maat gemaakt. Vraag tijdens en na afloop van de tour ook naar persoonlijke tips voor tijdens de rest van je verblijf.

Wat kun je verwachten?

Het is aan te raden om van te voren je wensen door te geven, bijvoorbeeld op het moment dat je de reservering maakt. Zo kan de gids een gepersonaliseerde tour samenstellen die helemaal voor jou is ontworpen. Je ontmoet je gids op de afgesproken plek (deze locatie kan variëren al naar gelang de wensen van de klant) en neemt dan de wensen en interesses nog even samen door. Daarna ga je op pad.

Details

  • Een tour duurt anderhalf tot twee uur
  • Begin/eindpunt: flexibel
  • Vertrektijden: op afspraak.

Prijzen

De privétours kunnen het hele jaar door geboekt worden. Wil je zeker zijn van een tour onder begeleiding van een eigen gids, zorg dan dat je op tijd reserveert, zeker in het hoogseizoen is het aantal plekken beperkt.

  • Gezelschap van 2-4 personen: €125
  • Voor iedere extra volwassene komt er €20 per persoon bij.
  • Voor extra kinderen tot en met 12 jaar rekenen we €10

Boeken

Neem contact met ons op via [email protected].

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 21 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info: @barcelonatips & @annebethvis