Leer webdesign in Barcelona

Webdesign leren in Barcelona? Het kan. Zelfs in het Nederlands (of Engels)! Digitalnomadsbcn.com is een webdesign academie die mensen uit de hele wereld in één dag de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. En dat gebeurt, hoe fijn, in hartje Barcelona. Zo combineer je een leerzame cursus met een stedentrip Barcelona.

Digitalnomadsbcn.com werd opgericht door Tom van Reijn en Martina Guzman, die meer dan tien jaar ervaring hebben met uiteenlopende webprojecten. Zij leren je in 1 dag in begrijpelijke taal het complete proces van webdesign. De bootcamps vinden plaats op woensdag en zaterdag. De groepen zijn klein, waardoor er veel aandacht is voor jouw persoonlijke situatie.

Voor wie?

Deze webdesign bootcamp in Barcelona is geschikt voor ondernemers die geen geld willen uitgeven aan webdesign, maar ook voor degenen die van webdesign hun werk zouden willen maken. En niet te vergeten professionals die extra skills onder de knie willen krijgen of waardevoller willen zijn voor hun team of op hun werk.

Ook goed om te weten: deelnemers hebben geen specifieke technische voorkennis nodig. Dus ook als je het gevoel hebt dat je vreselijk achterloopt op de digitale snelweg of nog nooit een blog gepubliceerd hebt, kun je je aanmelden. Het voordeel: na afloop van deze cursus kun je werken aan je webdesign waar je maar wilt. Ook in Barcelona dus!

De bootcamps worden gegeven in het Nederlands, Engels en Spaans.

Wat leer je tijdens de bootcamp webdesign in Barcelona?

Siteground Hosting
Je leert werken met SiteGround, de snelste hosting provider wereldwijd. Hier staat je domeinnaam geregistreerd en staat je website opgeslagen op een server.
WordPress CMS
Leer werken met WordPress, het content management systeem waar één op de drie websites in de wereld op draaien.
DIVI Visual Builder
Leer websites ontwerpen met de ultieme visuele website builder DIVI van Elegant Themes, dé manier om de moderne en in het oog springende websites te bouwen.

Na afloop van de cursus kun je zelfstandig een domeinnaam aanvragen, je hebt voldoende kennis van hosting zodat je WordPress kunt installeren op je server en je kunt met behulp van DIVI Visual Builder een traditionele multi page website, een hippe one page website en een marketing gerichte landing page website bouwen. 

Lunch

De bootcamp vindt plaats in een van de leukste workspaces van Barcelona. In de buurt zitten volop leuke lunchrooms, waar je tussen de middag samen een hapje eet.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen 497€. Wij mogen als Barcelonatips.nl de bootcamp met 10% korting aanbieden! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de code Barcelonatips2020 invoeren bij je aanmelding.