Dé Barcelona fietstour met videogids

Wil je tijdens je stedentrip het beste van Barcelona zien, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ga je het liefst zelf op pad in plaats van met andere toeristen in de toeristenbus te zitten of deel te nemen aan een groepstour? Ben je benieuwd naar de historie, de verhalen én unieke local tips voor bijvoorbeeld een leuke tapasbar, maar heb je geen tijd om het internet of alle bestaande reisgidsen uit te pluizen?

          Wat als ik je vertel dat je…

  • Op de fiets in drie uur tijd kunt genieten van de mooiste locaties in de stad aan de hand van een duidelijke kaart + uitgeschreven route (waarmee je bijna niet kúnt verdwalen) en videogids?
  • Toegang kunt krijgen tot een speciale app met daarin video’s op 20+ locaties waarin alles wat je moet weten wordt verteld door een ervaren gids en Barcelona-kenner? 
  • In het Nederlands
  • Inclusief fietsverhuur
  • In je eigen tempo

Met dé Barcelona fietstour met videogids

Lijkt het je wat?

Dan is de Barcelona fietstour met videoguide iets voor jou. Ik ontwikkelde deze tour zodat jij op een relaxte wijze Barcelona op de fiets kunt gaan ontdekken, leren kennen en beleven. Je krijgt een kaart met de route mee, een document met routebeschrijving en je krijgt toegang tot de video’s waarin ik op alle aangegeven locaties, vertel wat je ziet en wat er bijzonder is aan die plek. Bij de video’s zitten ook persoonlijke tips voor restaurants, winkels en meer. Het startpunt van de tour is midden in het centrum, in de gotische wijk.

Hola, ik ben videogids Annebeth

Koop nu jouw fietstour met videogids

Highlight Videotour (inclusief 2 fietsen) €35,00
Met kaart, uitgeschreven route en 20+ video’s op locaties die je gezien moet hebben. De Sagrada Familia, Casa Batlló, Arc de Triomf, El Born en meer.
Duur: 3 uur, de fietsen krijg je voor 4 uur mee, zodat je tussendoor een terrasje kunt pakken of uitgebreid foto’s kunt nemen.

Highlight Videotour (exclusief fietsen) €22,50
Met kaart, uitgeschreven route en 20+ video’s op locaties die je gezien moet hebben. De Sagrada Familia, Casa Batlló, Arc de Triomf, El Born en meer. Duur: 3 uur.

Historisch Centrum Videotour (inclusief 2 fietsen) €35,00
Met kaart, uitgeschreven route en 25+ video’s op locaties die je gezien moet hebben. Gotische wijk, El Born, Barceloneta en El Raval. Duur: 3 uur, de fietsen krijg je voor 4 uur mee, zodat je tussendoor een terrasje kunt pakken of uitgebreid foto’s kunt nemen.

Historisch Centrum Videotour (exclusief fietsen) € 22,50
Met kaart, uitgeschreven route en 25+ video’s op locaties die je gezien moet hebben. Gotische wijk, El Born, Barceloneta en El Raval. Duur: 2,5 uur.

Ervaringen

5/5

Wij hebben ontzettend genoten van deze videotour door het oude centrum van Barcelona met Annebeth. Een originele manier om de stad te zien en de verhalen erbij te horen. En de rondleiding door de fietsenzaak maakte de ervaring compleet. Echt een aanrader. Hieke Voorberg.

5/5

Voor ons was het de eerste keer dat we met een videogids op pad gingen en het was een fantastische ervaring. We hebben gekozen voor de highlight tour en ontzettend veel gezien en geleerd over de stad. Tussendoor nog uitgebreid koffie gedronken in de zon. Gracias voor deze originele ervaring. Peter van Dommelen.

Heb je nog vragen? Stuur me dan een mailtje via [email protected] 

Saludos uit Barcelona