Meet Vincent van Gogh Experience in Barcelona

Let op! De meet Vincent van Gogh Experience is niet meer in Barcelona te zien.

Vincent van Gogh is een van de bekendste Nederlandse schilders aller tijden. Dit voorjaar kun je voor het  in Barcelona een bijzondere 360º expositie over Van Gogh en zijn werk bezoeken. Ontdek zijn schilderijen en leer meer over zijn leven door middel van een indrukwekkende tentoonstelling van de hand van dé experts van het Van Gogh Museum in Amsterdam. De expo vindt plaats op het Pla de Miquel Tarradell in de oude haven.

Let op! De meet Vincent van Gogh Experience is niet meer in Barcelona te zien.

Je ontmoet Vincent Van Gogh op maar liefst zes plekken in de speciaal opgezette 3D-expositieruimte. Je maakt kennis met zijn gedachtes en kunt hem en zijn werk zien, horen en voelen. Ook komen de belangrijkste personen in zijn leven voorbij. Een meeslepende en unieke ervaring als je het ons vraagt. Je kunt gebruik maken van een audiogids in het Engels, Spaans of Catalaans.

Praktische informatie

Wanneer je een bezoek wilt brengen aan deze unieke Van Gogh-ervaring is het raadzaam om van tevoren online een kaartje te bestellen via onze samenwerkingspartner Barcelona Turisme.

Tickets kosten €14,50 en €12,50 voor 65-plussers, minderjarigen onder de 18 en studenten.

Locatie

De tentoonstelling vindt plaats bij het Exhibition Ticket Office. Adres: Pla de Miquel Tarradell (Port Vell, Oude Haven)

Openingstijden

Nog tot en met 2 juni 2019 kun je de tentoonstelling bewonderen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 10.00 tot 21.30 uur ‘s avonds (laatste entree is om 20.00 uur)

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen kun je van 10.00 tot 22.30 uur terecht (laatste entree is om 21.00 uur)