Hotels bij het vliegveld Barcelona

Op zoek naar een verblijf dicht bij de luchthaven? Dit is mijn selectie van prima hotels bij het vliegveld van Barcelona. Handig als je helemaal niet in de stad hoeft te zijn, of bijvoorbeeld heel vroeg vertrekt. 

Hotel Sleep&Fly

De luchthaven Barcelona El Prat ligt op slechts een steenworp afstand van dit hotel. Sleep&Fly is gelegen in het businesscentrum van Terminal 1. Het biedt kamers met gratis WiFi. Ook is er een 24-uursreceptie.

Prijzen, reviews, aanbiedingen, actuele informatie en beschikbaarheid: Hotel Sleep&Fly


Dé kortingskaart voor de Sagrada Família, Park Güell, Hop-on Hop-off bus en meer!


Tryp Barcelona Aeropuerto Hotel

Het moderne Tryp Barcelona Aeropuerto Hotel, ligt op slechts een paar kilometer van Terminal T1 van Barcelona Airport. Dit hotel biedt een gratis 24-uurs pendelbus naar deze terminal. Vanaf de T1 kun je met een pendelbus naar de T2 reizen.

Prijzen, reviews, aanbiedingen, actuele informatie en beschikbaarheid: Tryp Barcelona Aeropuerto Hotel

Centre Esplai Albergue

Het kleurrijke Centre Esplai Albergue ligt op slechts een paar kilometer van de luchthaven Barcelona El Prat. Het hostel heeft een binnenzwembad en de kamers beschikken over een balkon. Zowel de mogelijkheid voor een dorm (gedeelde slaapzaal) als een privé kamer.

Prijzen, reviews, aanbiedingen, actuele informatie en beschikbaarheid: Centre Esplai Albergue

BAH Barcelona Airport Hotel

Dit moderne hotel beschikt over een seizoensgebonden zwembad. De accommodatie biedt een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven. De pendeldienst naar de Ramblas kan tegen een toeslag worden gebruikt.

Prijzen, reviews, aanbiedingen, actuele informatie en beschikbaarheid: BAH Barcelona Airport Hotel

Ciutat del Prat

Dit designhotel biedt gratis vervoer naar de luchthaven Barcelona El Prat, die 4 kilometer verderop ligt. Het hotel beschikt over een sauna, een fitnessruimte, een binnenzwembad en kamers met gratis WiFi en satelliet-tv.

Prijzen, reviews, aanbiedingen, actuele informatie en beschikbaarheid: Ciutat del Prat