Sportles & Brunch op het strand

Als je wilt sporten, plezier maken én nieuwe mensen wilt leren kennen, ben je bij BodyWorxHub aan het goede adres, want hier wordt sporten gecombineerd met sociale evenementen.

Lijkt het je leuk om eerst even flink te zweten op het strand om het vervolgens af te sluiten met een heerlijke brunch? Dan is dit echt een event voor jou. Elke zaterdagochtend organiseert BodyWorxHub namelijk een sportles op het strand gevolgd door een heerlijke Acai brunch. De brunch is een mooi moment om gezellig te kletsen en mensen te leren kennen!

  • Sporten en eten aan het heerlijke strand van Barcelona.
  • Tijd om te socializen met andere sportliefhebbers.
  • Laat je motiveren door de top coaches van BodyWorxHub!
  • Ervaar sporten in Barcelona op een nieuwe manier.
BodyWorkxHubTickets, openingstijden & openbaar vervoer
TicketsOutdoor activiteit: 1ste gratis daarna €13
lidmaatschap:
Newbee (1 maand) €39
Flexi (10 keren) €88
Star (6 maanden) €50
AdresPlaça del Mar (Ciutat Vella)
Openbaar vervoer / metroMetro:
L4 Barceloneta
Bus:
V15 Pg Joan de Borbó - Pl del Mar
59 Pepe Rubianes
OpeningstijdenMa: 19.00 - 21.00
Woe: 19.00 - 21.00
Za: 19.00 - 22.00

Inhoud

Fietstours op maat langs Barcelona’s highlights en verborgen plekken. Vanaf €31,50

Meer weten!

Wat kan je verwachten?

Je ontmoet de coach op Placa del Mar, een plein voor het strand, waar je met elkaar zult genieten van een intensieve sportles in (als het goed is) de zon. Daarna zie je een heerlijke Acai brunch tegemoet bij Acai & Me. Hier komt het sociale aspect van BodyWorxHub samen met het sporten.

BodyWorxHub is namelijk opgericht door Julia Tiedemann, een vloeiend Nederlands sprekende Duitse in Barcelona, die fit worden leuk wil maken voor iedereen. Bij BodyWorxHub draait het erom dat iedereen plezier heeft in het sporten en je daardoor ook lekker in je vel zit. Ook is het mooie manier om nieuwe contacten te leggen.

Wat fijn is aan BodyWorxHub is dat je niet meteen vast zit aan een abonnement. Je kunt namelijk gewoon één keer een les meedoen. Dus ben je maar voor een paar dagen in Barcelona, dan is dit een leuke optie om tussen alle tapas en struinen door de stad door toch te sporten.

Details Sportles & Brunch op het strand

  • Een 45 minuten durende HIIT (high-intensity interval training) gevolgd door 30 minuten aan flexibiliteit en stretch oefeningen.
  • Een heerlijke Acai brunch aan het strand.
  • Enthousiaste coaches.
  • De mogelijkheid om op een leuke, nieuwe manier mensen te ontmoeten.

Prijzen

Als je voor het eerst komt sporten bij de BodyWorxHub kun je de les volledig gratis volgen en betaal je alleen voor de Acai brunch. De brunch kost €9,-. Heb je al eens eerder gesport bij de BodyWorxHub? Dan kan je al voor €10,- de les volgen. Een super leuke en actieve ochtend voor niet al te veel geld! De brunch is elke zaterdag om 9.30 uur aan Placa del Mar (naast Acai&Me)

Is dit iets voor jou? Boek dan hier je les & brunch!