Barcelona Night Card

Speciaal voor de feestgangers die van plan zijn om in Barcelona flink de bloemetjes buiten te zetten en zoveel mogelijk van het nachtleven te ontdekken is er de Barcelona Night Card. Deze kaart geeft recht op toegang tot verschillende nachtclubs gedurende zeven avonden.

Inhoud

Wat zijn de voordelen?

  1. De Barcelona Night Card geeft je recht op toegang tot meer dan twintig clubs en discotheken op verschillende locaties in de stad. Normaal gesproken moet je voor deze clubs toegangsprijzen betalen die variëren van €5 tot €15. Bij je entree zit echter geen consumptie inbegrepen.
  2. De Barcelona Night Card is gedurende zeven dagen (nachten) geldig. Er is ook een variant voor 2 dagen.
  3. In de bijbehorende informatiefolder kun je informatie vinden over de clubs en de locatie.

Bestel de Barcelona Night Card online via de officiële website van Barcelona Turisme »

Wat kost de Barcelona Night Card?

De Barcelona Night Card kost 10 euro voor twee dagen en 20 euro voor een week. Bij onze partner Barcelona Turisme krijg je 5% korting en betaal je 9,50 voor twee dagen en €19,00 voor zeven dagen.

Waar kun je de Barcelona Night Card kopen?

De Barcelona Night Card is verkrijgbaar via de website van Barcelona Turisme of in Barcelona op het Plaça de Catalunya, Plaça de Sant Jaume en op treinstation Sants. Daarnaast kun je de kaart kopen op verschillende andere verkooppunten, waaronder de Corte Inglés en diverse touroperators en andere toeristische bedrijven in de stad.

Wat leuk, je bent tot hier gekomen!

Ik ben Annebeth en ik ben al 20 jaar thuis in Barcelona. Als online gids, journalist, auteur van vele reisgidsen over de stad en mede-eigenaar van fietstourbedrijf El Ciclo, is Barcelona mijn grote inspiratie en alles wat ik weet (en te weten kom) deel ik graag met je op Barcelonatips.nl. Natuurlijk met mijn persoonlijke tips en aanraders zodat jij eenmaal ter plekke dat authentieke, lokale en unieke Barcelonagevoel kunt ervaren.

Vond je mijn tips waardevol en wil je iets terugdoen? Dat kan natuurlijk ;-). Ik heb de mogelijkheid om een donatie naar keuze te doen. Alle kleine beetjes helpen mij om dit platform draaiende te kunnen houden!

Nu doneren

Volg mij ook op Instagram voor nog meer tips en info!
delingen