Winactie: 2 x Barcelona City Pass

Met de Barcelona City Pass heb je toegang tot de Sagrada Família en Park Güell, twee van dé belangrijkste bezienswaardigheden in Barcelona. Bovendien kun je met de pas gebruikmaken van de Hop on Hop off bus, wordt je met de Aerobus van het vliegveld naar het centrum van Barcelona gebracht én heb je recht op heel veel kortingen.

De kaart kost normaal gesproken 65 euro per persoon, maar Barcelonatips mag twee gratis kaartjes weggeven! Kom jij deze zomer of later in het jaar naar Barcelona, doe dan nu mee aan onze winactie.

Hoe werkt het?

Om kans te maken op 2x de Barcelona City Pass, tag je op Facebook (bericht van maandag 17 juli) degene met wie jij graag een weekendje de toerist komt uithangen in Barcelona.

Actievoorwaarden

De winnaar wordt random gekozen door middel van een geautomatiseerd systeem en zal vrijdag 21 juli 2017 worden bekendgemaakt op onze facebookpagina. Onze samenwerkingspartner Ticketbar stuurt de winnaar vervolgens een code waarmee de passen kunnen worden gekocht. De code kan gebruikt worden t/m 31 mei 2018. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat krijg je?

Bij de Barcelona City Pass zit inbegrepen:
– Toegang tot de Sagrada Família (inclusief skip the line, dus je hoeft niet in die lange rij te staan).
– Toegang tot het monumentale gedeelte van Park Güell (ook inclusief skip the line).
– Eén dag onbeperkt gebruikmaken van de Hop on Hop off bus.
– Een retour vliegveld Barcelona (El Prat) – Barcelona centrum óf een enkeltje tussen het vliegveld van Girona en Barcelona centrum.
– Héél veel kortingen bij verschillende bezienswaardigheden, zoals Camp Nou en Gaudí’s Casa Batlló en Casa Milá.