WINNEN: reisgids time to momo Barcelona

We mogen vijf exemplaren weggeven van de nieuwe Barcelona-reisgids time to momo (voorheen 100% Barcelona). Hieronder lees je hoe je kans maakt.

timetomomo_barcelona_frontcover_hrNaast redacteur voor Barcelonatips, is Annebeth ook schrijfster van verschillende reisgidsen – over Spanje in het algemeen en natuurlijk Barcelona in het bijzonder. Jarenlang was ze het gezicht van 100% Barcelona, dat fijne oranje gidsje waar we half Nederland en België mee door de stad zien slenteren. De 100% serie is onlangs opnieuw gelanceerd onder de naam time to momo en de gids kreeg een flinke update. De essentie blijf hetzelfde: de leukste adressen in zes wandelingen door de stad, gemaakt door een local.

Voor ons een reden om vijf van deze spiksplinternieuwe gidsen te mogen weggeven aan onze volgers. Je maakt kans door vanaf maandag 10 oktober mee te doen aan onze quiz. De hele week plaatsen we ’s morgens om 8.30 uur een vraag op onze Facebookpagina. Het goede antwoord geef je onderaan het bericht of mail je naar [email protected]. Onder de goede inzenders verloten we in het weekend de vijf gidsen!

Niet gewonnen? Niet getreurd: je kunt time to tomo ook bestellen via deze link.


time to momo Barcelona
Auteur: Annebeth Vis
Prijs: 16,95 euro
ISBN-nummer: 978 90 5767 753 3